web analytics

Scandal intre doua familii puternice din Arges!

Doua familii puternice de afaceriști din Arges se cearta de o perioada mai lunga de timp. Mărul discordiei ar fi un pământ, pe care ambele familii susțin ca îl dețin. Familia Dinoiu, căci despre ea vorbim, cunoscuta pentru firma Dianthus, are o discutie mai veche cu o alta familie importantă a județului nostru si anume, Prodanel. Respectiva neînțelegere este între cunoscutul afacerist Cristi Prodănel și patronul firmei Dianthus, Adrian Dinoiu. La mijloc ar fi vorba de zeci de mii de mp de teren și de milioane de euro. Poliția rutieră a fost sesizată in urma cu ceva timp că peste drum de Auchan Bradu camioanele firmei Dianthus nu sunt lăsate să intre în parkingul firmei, riscând să se blocheze drumul național. Proprietarul terenului pe care se află drumul său de acces în parkingul firmei îi blochează intrarea TIR-urilor, motivând că nu are voie să calce pe terenul lui. În acest sens, și-a angajat și o firmă de pază care să interzică accesul TIR-urilor pe drumul respectiv. Dianthus are o flotă de peste 500 de camioane, are contracte de transport, și din acest motiv riscă să-i fie blocată activitatea firmei. Au ajuns cu scandalul pana in instanta și chiar dacă procesul a fost câștigat de Dianthus, familia Prodanel a spus ca nu va lasa lucrurile așa.

Familia Dinoiu se judeca și cu asociatii săi din firma Dianthus, fiind de notorietate neînțelegerile dintre familiile Dinoiu și Florescu.

Atât pe unii, cât și pe ceilalti ii cunoaște toată lumea. Atât pentru afacerile pe care le detin, dar mai nou in familia Prodanel este din ce in ce mai cunoscuta fata unuia dintre frati. Ilinca Prodanel, fata lui Adrian Prodanel, este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri din România.

Este superba, are un corp perfect și un stil de invidiat! Ilinca Prodănel a ales Anglia pentru a urma facultatea, iar după terminarea studiilor, tanara s-a stabilit acolo. Pe lângă norocul de a se naşte într-o familie înstărită, Ilinca a avut şi noroc de multă frumusețe. La ora actuala, tanara pare ca și-a găsit pasiunea și este, fără doar și poate, unul dintre cei mai de succes influenceri de stil din tara. Se îmbracă perfect, se pozeaza cu stil și aduna mii de likeuri și urmăritori. Și pe buna dreptate! Tanara face senzatie in mediul online cu tinutele sale si este foarte apreciata atât de romani, cât si de straini. Are un stil foarte bine definit si reușit si un trup perfect, astfel încât pozele sale ies cu adevărat reușite. Dacă aveți nevoie de idei pentru outfituri reușite, o puteti câuta pe Instagram. Cu siguranța nu veți regreta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *