web analytics

Prefecta de Arges a sărbătorit demiterea din funcție la UNTOLD! Si Gabriela Zoana a fost prezenta la celebrul festival!

Parcul Central, Cluj Arena și Sala Polivalentă au fost invadate de mii de oameni care au venit să se distreze. Argeșul se poate mândri cu cei mai moderni politicieni. În weekend fostul prefect Emilia Mateescu și Gabriela Zoană s-au aflata la UNTOLD, unul dintre cele mai așteptate și cunoscute festivaluri din România. Acesta a avut loc în perioada 9-12 septembrie la Cluj. 

Emilia Mateescu a ales în una din zilele festivalului să poarta ceva lejer și anume o fusta scurtă, un tricou basic și o pereche de adidași. Aceasta a postat în mediul online mai multe fotografii. Nici Gabriela Zoană nu s-a lăsat mai prejos! Aceasta a împărțit cu internauții mai multe poze și filmulețe de la UNTOLD. 

Purtarea măștii pe tot parcursul festivalului a fost un subiect controversat în online. Accesul în festival s-a făcut doar pe baza certificatului european COVID-19 sau prin testare în centre autorizate. Deci porțile festivalului nu au fost deschise tuturor. A fost o soluție radicală dar necesară în contextul pandemiei de COVID-19. În afară de aceste două schimbări, Untold 2021 s-a desfășurat cu același nivel de entuziasm și interes din partea publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *