web analytics

Cine este Marius Crăciun, argeșeanul care a câștigat marele premiu in emisiunea Ferma


Pitesteanul Marius Crăciun a reușit să câștige marele premiu de 50 de mii de euro și titlul de fermierul anului. După un periplu de 17 saptamani în care a reușit să treacă cu brio duelurile în care acesta a fost trimis, tânărul a va reuși acum sa isi ajute familia asa cum a spus încă de la început că isi doreste. Marius le-a dedicat victoria părinților lui pe care ii iubeste din tot sufletul. A fost iubit de toti participantii de la celebra emisiune Ferma, datorită carismei lui și felului de-a fi. Nu a fost implicat în scandaluri si de fiecare dată a preferat să lase de la el pentru a nu exista discutii. Pe parcursul emisiunii a fost reușit să ajungă de trei ori fermierul săptămânii.

Se zvonește că Marius Crăciun ar fi iubitul Dianei Belbiță. Apropierea de colega sa din fermă, Diana Belbiță, precum și ipostazele incendiare în care a fost surprins în nenumărate rânduri alături de frumoasa concurentă, i-au determinat pe telespectatorii show-ului să fie din ce în ce mai convinși că între cei doi s-ar fi infiripat o idilă.

Marius apare mereu zâmbind, iar optimismul este una dintre calităţile sale principale. Cu toate acestea Marius are fricile lui, care, însă nu-l doboară, ci îi dau putere să lupte și mai mult.

Familia lui Marius nu a dus o viață ușoară, aceștia s-au confruntat cu probleme financiare extraordinar de grele, motiv pentru care copilăria lui nu a fost una tocmai fericită. Lipsa banilor a fost accentuată și de starea de sănătate a tatălui său. Cel mai iubit om din viața lui Marius are Alzhaimer și din cauza bolii sunt zile când nu-l recunoaște. Părinții îi erau confidenți, însă boala tatălui său nu le mai permite să poarte un dialog, așa că mama este singura cu care se sfătuiște acum și a cărei părere o prețuiește foarte mult.

Tânărul a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, a fost membru al echipei naţionale olimpice la Judo şi a reuşit să ajungă până în finala show-ului „Ninja Warrior România, difuzat tot de Pro TV. 

2 thoughts on “Cine este Marius Crăciun, argeșeanul care a câștigat marele premiu in emisiunea Ferma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *