web analytics

APAR AMĂNUNTE-BOMBĂ ÎN SCANDALUL SEXUAL CARE ZGUDUIE LUMEA MUZICII POPULARE!

Ana Maria Preda, fiica adoptivă a regretatului artist Aurelian Preda, ar fi trăit în minciună toată viaţa.  Ana ar fi aflat, însă, tot adevărul din trecut, lucruri care i-au zdruncinat puternic psihicul. După ororile care i s-ar fi întâmplat, fiind abuzată sexual, filmată şi şantajată chiar de cel nominalizat să-i fie ca un tată până la 18 ani, Ana încearcă să-şi vindece traumele cu ajutorul psihologilor. Alături îi este şi iubitul, care a apărut în viaţa ei înainte ca Aurelian Predasă se stingă din viaţă şi despre care ştia chiar şi Nicuşor Iordan.

Viaţa a pus-o la grele încercări pe Ana Maria Preda, încă de când s-a născut. Dramele pe care le-a trăit i-au măcinat sufletul, iar acum, la 19 ani, încearcă să înceapă o nouă viaţă. A trăit într-o minciună, însă, uşor-uşor ar fi aflat tot adevărul.

Crescută de tatăl adoptiv, regretatul artist Aurelian Preda, Ana şi-a croit un drum în folclor alături de el. Cea mai mare lovitură a venit odată cu moartea tatălui. Ce a urmat, e de neimaginat. Deşi mama ei a fost tot timpul prezentă în viaţa Anei, pe patul de moarte, Aurelian Preda şi-a încredinţat fiica adoptivă celui pe care îl considera ca pe un frate, cântăreţul Nicuşor Iordan, şi surorii lui. De ce nu a menţionat nimic despre mama naturală a Anei Maria, nimeni nu-şi explică.

”Testamentul va fi pe numele fiicei mele, Preda Ana Maria Rosa, supravegheată de sora mea Timis Cati Dorina, şi va avea grijă de ea Nicuşor Iordan Claudiu, până la 18 ani”, spunea Aurelian Preda.

”Probabil că ştia el ce ştia. Iar dacă eu mi-am îndeplinit această sarcină sau nu, poate spune, confirma sau infirma Ana”, spunea Nicuşor.

Ana Maria spune că a fost abuzată sexual de Nicuşor Iordan

Ana susţine însă că ar fi trăit clipe de oroare alături de cel care ar fi trebuit să-i fie tată. Nicuşor ar fi început s-o vadă pe Ana Maria altfel decât ca pe un copil de 16 ani. Ar fi abuzat-o sexual… deşi, apropiaţii cântăreţului susţin că nu ar fi fost chiar un abuz, ci cu consimţământul Anei. Nicuşor nu s-ar fi rezumat doar la momentele intime, ci chiar ar fi avut grijă să le filmeze. Lucruri care ar fi cunoscute de mai multe persoane apropiate cântăreţului.

Mulţi o acuză pe Ana Maria că a tăcut şi a aşteptat doi ani ca să-şi ia inima în dinţi şi să le povestească oamenilor legii prin ce a trecut. Motivul tăcerii Anei e legat de faptul că ar fi fost şantajată de Nicuşor că va face publice aceste imagini. Ba chiar ar fi pus-o să jure pe icoane şi pe mormântul lui Aurelian Preda că ceea ce s-a întâmplat între ei nu se va afla niciodată.

”Important e să fie sănătoasă, să mă asculte, să mă însoţească în muzică şi ii va fi bine. Ana Maria este ca şi copilul meu şi sper ca, astăzi, regretatul ei tată, bunul meu prieten Aurelian Preda, să fie bucuros acolo la ceruri”, spunea Nicuşor Iordan.

Situaţie ingrată, la majorat

Nicuşor s-ar fi atins de micuţa Ana, deşi ştia că ea începuse o relaţie de dragoste cu un coleg de liceu încă înainte ca tatăl ei să se stingă din viaţă. La petrecerea de majorat a Anei, amândoi i-au fost alături, şi Nicuşor şi iubitul, Dan. În ciuda situaţiei ingrate, Dan a rămas alături de Ana, ba chiar a mers în Italia să petreacă Paştele împreună cu ea.

”- Tu ai făcut primul pas, tu ai invitat-o în oraş?

– Normal! Am avut puţine emoţii pentru că era fata după care am umblat vreo trei ani de zile. Din prima, de când am intrat în liceu, m-am îndrăgostit la prima vedere.

– Da, el aşa simte, e un băiat sincer, respectuos, pe care cu siguranţă tatăl meu, dacă l-ar fi cunoscut, i-ar fi plăcut mult de el. I-am povestit de el când tatăl meu trăia şi mi-a spus că este un băiat pozitiv, dar nu a ajuns să-l cunoască.

– Ochii ei m-au cucerit din prima secundă, în al doilea rând comportamentul şi pur simplu, ea ca om.

– Ne înţelegem foarte bine şi aţi văzut cât de sincer este, emoţiile pe care le are, este primul lui interviu. Simt şi acum primii fiori, nu am descoperit atât de bine dragostea. Dar pot spune că sunt fericită pentru că, atât el, cât şi Nicuşor, mi-au fost ca doi stâlpi, mai ales după pierderea tatălui meu”, au declarat Ana şi iubitul ei.

Naşa Anei o sfătuia să nu se mai lase folosită

Chiar înainte de aceste momente, naşa Anei o sfătuia să nu se mai lase folosită de Nicuşor Iordan.

”Măi Ana, ai 18 ani, te rog, eşti capabilă să decizi tu şi încearcă să te debarasezi, să te îndepărtezi de folosirea ta ca persoană, ca acoperire, că nu ştiu ce să zic… mă refer la Nicuşor Iordan. La care, uşor-uşor, ea a făcut lucrul ăsta”, spunea naşa Anei.

Ce spune avocatul fetei

Nicuşor o considera pe naşa Anei unul dintre principalii vinovaţi de situaţia în care a ajuns. Ba chiar a poreclit-o „Satana de la Roma”.În ce sens a fost, însă, folosită Ana ca acoperire, doar ele ştiu, şi vom afla cel mai probabil când Ana va rupe tăcerea. Momentan, se află într-un program de consiliere psihologică în Italia, la mama ei, lucru confirmat şi de avocatul Anei, Daniel Ionaşcu.

”Ana Maria se află într-o perioadă de regăsire, într-o psihoterapie pe care o face în Italia, cu un psiholog de marcă, sub atenta supraveghere a mamei. La această oră, nu pot să vă răspund cu certitudine că starea pe care clienta mea o are nu este una care să poată conduce spre ideea suportabilităţii unui proces penal la această oră. Nu problema juridicului sau a avocatului este fundamentală, ci a modului în care ea se recuperează psihoterapeutic în aşa fel încât ea să facă faţă acestor situaţii”, a spus Daniel Ionaşcu.

Deşi, iniţial, alesese un alt avocat, alături de care formulase şi plângerea penală împotriva lui Nicuşor Iordan, actul nu a mai ajuns pe masa judecătorilor. Avocatul Daniel Ionaşcu pare însă extrem de precaut în paşii pe care îi urmează.

”Sunt foarte multe aspecte care ţin de viaţa concretă şi intimă care nu pot fi discutate şi care, în mod evident, trebuiesc evaluate de specialişti în aşa fel încât, un demers juridic, o plângere cum spuneţi dumneavoastră, să nu vină în contradicţie cu aceste lucruri şi din punct de vedere psiho-emoţional să-i facă mai mult rău decât bine”, a mai spus Daniel Ionaşcu.

Nicuşor Iordan neagă acuzaţiile care i se aduc

După prima reacţie pe care Nicuşor Iordan a avut-o pe contul lui de socializare, şi în care nega vehement acuzaţiile care i se aduc, acesta s-a oprit din a face alte comentarii. Și-a ales, însă, un avocat care să-l reprezinte când va fi momentul.

„Oameni buni!Vă aduc la cunoştinţă că acuzaţiile ce planează asupra mea în media, sunt total neadevărate şi le resping categoric. Nu am abuzat sexual pe nimeni, nu m-am îndepărtat de Dumnezeu şi de valorile creştine, fiind cel mai probabil un plan de denigrare a mea. Voi formula o sesizare penală faţă de persoana sau persoanele care se fac vinovate! Doamne ajută!”, a mărturisit Nicuşor  Iordan pe contul său de Facebook.

Ana a găsit sprijin şi în mai mulţi cântăreţi de muzică populară care i-au fost alături, mai ales după pierderea tatălui ei. Unii au aflat chiar cu lux de amănunte tot ce s-a petrecut în viaţa Anei.

”Am vorbit cu Ana. Ce am vorbit cu Ana în privat, m-a rugat să rămână privat. Am promis că va rămâne privată, sunt un om de cuvânt şi asta voi face. Am întrebat-o: «Eşti bine?» Prima întrebare, uite ce a apărut în presă şi mi-a spus, da, sunt bine. După ce am terminat discuţia am întrebat-o ce spun presei pentrucă deja au început să mă contacteze de la toate televiziunile. Răspunsul pe care mi l-a dat pentru voi, cei din presă, a fost că va ieşi să vorbească atunci când legal se vor rezolva toate cele pe care trebuie să le rezolve. Mai mult de-atât nu pot să vă spun fără consimţământul ei”, a spus Silvana Râciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *