web analytics

Argeseanca Adelina Pestrițu e sexy și cu fetița în brațe! Virgil are treabă grea cu așa nevastă “la purtător”

Adelina Pestrițu reușește să arate impecabil indiferent de situația în care este surprinsă, pentru că de fiecare data pare ca “scoasă din cutie”.

Adelina Pestrițu reușește să arate impecabil indiferent de situația în care este surprinsă, pentru că de fiecare data pare ca “scoasă din cutie”. Spre disperarea paparazzilor, dar și al soțului ei, Virgil Șteblea, care – Slavă Domnului! – are ce păzi!

Zilele trecute, el a fost surprins de paparazzi în timp ce… își păzea efectiv nevasta. Nu de alta, dar Adelina reușește să arate spectaculos chiar și când iese pur și simplu la restaurant… cu fetița în brațe.

Cei trei au luat masa in oraș, la un cunoscut restaurant din Capitală, unde au ales să petreacă “timp de calitate” în familie. Imediat după, cei trei s-au urvcat în mașină și au plecat spre Poiana BRașov, pentru a petrecere Revelionul.

Adelina Pestritu a primit titlul de “Best Romanian Influencer” 

Adelina Pestritu este cel mai apreciat influencer român, titulatură certificată recent și de premiul de “Best Romanian Influencer” la premiile internationale E! People Choice Awards 2019, trofeu pe care l-a primit în Los Angeles, în cadrul unei gale de excepție, la care au participat numeroase vedete hollywoodiene.

Adelina Pestrițu din nou gravidă? Cum au dat-o de gol prietenii brunetei!

In altă ordine de idei, WOWbiz.ro a “detonat”, nu demult, bomba! Surse din anturajul cuplului Adelina Pestrițu – Virgil Șteblea au informat că cei doi își caută, în mare secret un apartament mai spațios, de preferat într-un complex rezidențial nou. Ei intenționează să găsească o locuință mai mare în care să se mute cât mai curând, pe motiv că actuala casă în care soții locuiesc alături de Zenaida Maria, fetița de un anișor a cuplului, ar fi… neîncăpătoare.

Adelina pare a fi decisă să facă acest pas important cât mai rapid. Mai mult decât atât, de curând s-a aflat că bruneta își scosese și mașina la vânzare, probabil pentru achiziționa un vehicul mai spațios, ca să poată încăpea în el nu doar un singur scaun de transport copii, ci… două!

Prietenii Adelinei și ai lui Virgil au povestit că motivul pentru care cei doi se află în căutări asidue ar fi faptul că… “Adelina este pregătită să mai facă un copil, să rămână cât mai curând însărcinată cu un frățior sau o surioară pentru Zeny”.

Prin urmare, este normal să ne gândim că Adelina ar putea fi deja însărcinată și că acesta este motivul pentru care, se grăbește să își schimbe cât mai curând căminul.

1 thought on “Argeseanca Adelina Pestrițu e sexy și cu fetița în brațe! Virgil are treabă grea cu așa nevastă “la purtător”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *