web analytics

Milionarul care acuză că a fost otrăvit cu mercur, discuții uluitoare cu amanta din Pitesti pe WhatsApp: „Nici nevasta nu te iubește. Psihopat de Dumbrăviţa ce eşti”

Fermecat şi pradă farmecelor. Un milionar în euro, cu afaceri în imobiliare, îşi acuză amanta că ar fi încercat să-l omoare prin otrăvire cu mercur. Tânăra este o fostă Miss, din Pitesti, pe care bărbatul a cunoscut-o când era căsătorit. Povestea, cu iz de telenovelă, l-ar fi costat sute de mii de euro, dar şi sănătatea. Procurorii fac acum cercetări pentru tentativă de omor calificat. 

Deși Luca și-a arătat afecțiunea față de tânără inclusiv prin daruri extrem de scumpe, cum ar fi un apartament în valoare de aproximativ 800.000 de euro, dar și 300.000 de euro pentru mobilarea acestuia, tânără a decis să pună punct relației. Atunci a început milionarul să o acționeze în judecată, iar dosarele au început să curgă.

Adrian Petru Luca este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din România. A câștigat sume imense după ce a cumpărat terenuri exact acolo unde, la scurt timp, s-a construit centura Aradului și unde este proiectată autostrada. Astfel, în 2009, Luca a câștigat 9 milioane de euro după ce a vândut mai multe terenuri pe care s-a construit centura de ocolire a Aradului. În 2010 și 2011, afaceristul a cumpărat și apoi a vândut mai multe parcele pe care s-a construit autostrada Vestului, Timișoara-Arad.

Dovadă ar fi mesajele în care îi ura să moară. 

„Nici nevasta nu te iubeşte
Nu moare nimeni dacă scapă de tine
Faci un serviciu umanităţii să mori”

Corina Popescu, avocata milionaruluii: A încercat să îl otrăvească cu mercur pentru a diminua funcţiile congnitive şi a obţine din partea acestuia nişte donaţii care s-au şi obţinut şi care sunt în valoare de peste două milioane de euro.

Telenovela dintre omul de afaceri Adrian Luca şi fosta iubită a început în 2018, după ce tânăra a câştigat un concurs de frumuseţe. La acea vreme, bărbatul era căsătorit. Ca să-i arate dragostea, milionarul susţine că a bombardat-o cu daruri scumpe. I-a transferat 350.000 de euro în conturi, i-ar fi cumpărat două maşini de lux şi i-a oferit vacanţe în paradisuri exotice.

Idila dintre Adrian Petru Luca și amantă s-a încheiat după trei ani, cu scandal

Milionarul spune că vara trecută a mers la uşa iubitei să îi facă o surpriză. Plănuia să o ducă la Monte Carlo, cu un avion privat. Tânăra, în schimb, ar fi mers la poliţie, să facă plângere şi să ceară ordin de restricţie. Cu două zile înainte, ar fi cheltuit 30.000 de euro pe genţi şi haine de firmă, din banii lui.

Mesajele dintre cei doi:

Psihopat de Dumbrăviţa ce eşti
Tu cu staborul tău
Oricum eşti prea gras şi bătrân ca să fii cu mine
Eşti un moş
Tataie
M-a prostit un moş

Omul de afaceri susţine că i-a plătit fostei iubite 400.000 de euro ca să renunţe la plângere. Aşa arată hârtia, care conţine trei rânduri scrise de mână. Cu o parte din bani, tânăra şi-ar fi cumpărat un apartament. 20 de plângeri a făcut Adrian Luca pe numele tinerei. Procurorii din Timişoara o cercetează pentru tentativă de omor calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *