Răzvan de la Pitești și-a botezat fetița. În ce decor de lux s-au distrat invitații de seamă

Răzvan de la Pitești a organizat cea mai luxoasă petrecere pentru botezul copilului său. Acesta este fericitul tătic al unei fetițe și nu s-a lăsat când a trebuit să demonstreze că este cel mai mândru părinte. Ferictul eveniment a fost organizat într-o locație de lux și a avut invitați numai unul și unul.

Răzvan de la Pitești este mândru de naștere fetiței sale și a vrut să demonstreze acest lucru prin botezul de lux pe care l-a organizat artistul în cinstea copilului său. Cântărețul a pus totul la punct până la cel mai mic detaliu pentru ca invitații de seamă care au fost prezenți la pretrecere să se simtă bine. Alex Bodi, iubita acestuia și Adi de la Vâlcea sunt doar câțiva dintre oamenii pe care Răzvan i-a invitat să-i fie alături la cel mai frumos eveniment din viața lui.

Botezul a avut loc într-o locație de vis și invitații s-au bucrat de o primire cu o șampanie fină și tot felul de delicii. Atmosfera a fost întreținută de cântăreți cunoscuți din industrie, însă nici Răzvan de la Pitești nu s-a lăsat mai prejos și i-a încântat pe cei prezenți cu câteva melodii. S-au aruncat bani grei pe dedicații și niciunul dintre participanții de la petrecere nu s-a dat de o parte când a venit vorba de dans.

Răzvan de la Pitești este mereu departe de familie din cauza profesiei

Artistul a mărturisit că este întristat de faptul că din cauza meseriei pe care o practică nu a putut să fie mereu lângă familia lui, însă vede și o parte bună în situația aceasta pentru că face totul pentru copiii lui. Răzvan de la Pitești își dorește să ofere un viitor cât mai bun familiei sale și pentru acest lucru este necesar să sacrifice clipele lângă aceștia pentru cântările pe care trebuie să le onoreze.

„Am lipsit, dar am lipsit cu folos pentru că îmi permit și să le creez un viitor frumos pentru că în ziua de azi fără bani nu prea poți face nimic. Sănătatea e pe primul loc, sunt de acord, dar trebuie să ai și o situație bună financiară să-ți permiți să-i dai la o școală, să le oferi strictul necesar”, a declarat Răzvan pentru Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *