web analytics

Bolid de peste 100.000 de euro, suit pe sensul giratoriu! Şoferul beat a leşinat și a fost nevoie de intervenția polițistului pentru a sparge geamul

Scene incredibile petrecute sâmbătă în cartierul Prundu din Piteşti. Un şofer beat criţă a leşinat la volan şi a ajuns să lovească un autobuz Publitrans şi ulterior a urcat efectiv pe sensul giratoriu. Șoferul este un om de afaceri cunoscut in județul nostru. Din respect pentru ancheta in desfasurare, nu o sa dam numele șoferului încă. În jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, în timp ce se aflau în patrulare, în zona de competență, au fost sesizați de către un cetățean, că într-un autoturism se află un bărbat inconștient.

Până la sosirea echipajului la locul indicat, autoturismul în cauză își continuase deplasarea și, cu tot efortul polițiștilor și oamenilor de la fața locului de a-l opri, acesta a pătruns într-un sens giratoriu, unde a intrat în coliziune cu un autobuz. In urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe spațiul verde. Aici, pentru că șoferul era inconștient și pentru a nu pune în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, oamenii legii au fost nevoiți să spargă geamul autoturismului.

Polițiștii au observat că bărbatul prezenta semne vitale, iar la scurt timp a început să devină semiconștient.

Conducătorul auto, un bărbat de 40 de ani, a fost preluat de un echipaj medical, conștient. După acordarea primelor îngrijiri medicale, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În timpul procedurilor specifice ulterioare, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, a devenit agresiv, fiind imobilizat de polițiști și condus la sediul poliției.

Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Scena ne amintește de un alt episod in care un alt om de afaceri puternic al județului a vomitat pe un politist… dar despre acest episod vom vorbi intr-un alt număr al ziarului nostru. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *