web analytics

Pe locuri! Fiţi gata! Start! La final de săptămână va avea loc Raliul Argeşului

La finalul acestei săptămâni va avea loc Raliul Argeşului, un eveniment de maximă importanţă, o bornă importantă şi pentru DTO Rally Team, o echipă care aşteaptă rezultate excelente de la competiţia care va avea loc vineri şi sâmbătă. Joi seara se va da startul competiţiei, fiind prezentarea echipajelor care s-au aliniat la începutul competiţiei. 

Peste 100 de echipaje vor lua startul în competiţie

Organizatorii au anunţat la conferinţa de presă de la finalul săptămânii trecute că un număr de apăroximativ 100 de echipaje vor lua startul la competiţia care va avea loc vineri şi sâmbătă în Argeş. De asemenea, la startul întrecerii vor fi prezenţi şi piloţii consacraţi, campionul ultimelor şase sezoane, Simone Tempestini, dar şi celelalte nume importante ale acestui sport la nivel naţional. 

Joi va avea loc ceremonia de deschidere

Ceremonia de deschidere a acestui eveniment va avea loc joi seara, de la ora 19. Aşa cum organizatorii au anunţat, echipajele vor pleca din zona magazinului Trivale şi vor ajunge în Piaţa Primăriei, zonă care va fi pregătită special pentru acest eveniment. După aceea, startul competiţiei se va da vineri, urmâ’nd a se pleca pe problee speciale ale competiţiei. De notat este faptul că şi vineri seara regruparea se va face tot în Piteşti, iar sâmbătă dimineaţa se va pleca spre partea a doua a competiţiei. 

O probă specială în premieră

Această competiţie va aduce o probă specială în premieră. Astfel, în zona Mateiaş se va desfăşura pentur prima dată o probă specială a acestei competiţii. De asemenea, nu putea să lipsească şi întrecerile magice de pe Trnasfăgărăşan. Norris Măgeanu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism a subliniat că acest raliu este doar unul dintre cele trei ale calendarului cu grad mare de difucultate, aşa că punctele vor fi înmmulţite cu gradul de dificultate al competiţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *