web analytics

FOTBALISTUL LUI GIGI BECALI SE ÎNSOARĂ. FLORIN TĂNASE ȘI-A CERUT ÎN CĂSĂTORIE IUBITA

Florin Tănase, golgeterul lui FCSB din sezonul trecut, a cerut-o în căsătorie pe piteșteanca Medeea Turcescu, alături de care se află într-o relație de mai bine de 6 ani. Tase a profitat de vacanța din Zanzibar pentru a oficializa momentul. „DA! Te iubesc și te voi iubi mereu”, a scris partenera fotbalistului pe Instagram.

„De asta ai plecat mai repede! Trebuia să cumperi inelul”, a glumit, în secțiunea de comentarii, Alex Maxim. Fotbalistul lui Gaziantep face referire la „roșul” încasat de Tase în meciul cu Georgia (1-2) de la Ploiești, din cauza căruia jucătorul nu a mai făcut deplasarea pentru amicalul din Anglia.  

„Era pregătit de mult”, i-a răspuns Tănase. 

În urmă cu aproximativ doi ani, mijlocașul ofensiv de la FCSB și iubita lui au investit într-un business vestimentar, de care se ocupă în totalitate Medeea. Fiind pasionată de modă și de fotografie, Medeea a decis să-și deschidă propria afacere. O mare parte din banii investiți la început au venit de la atacantul FCSB-ului, dar acum, odată cu lansarea afacerii, banii vin și din acest business. 

Medeea vinde haine, dar și accesorii vestimentare. Momentan afacerea se desfășoară în mediul online, pe Facebook și Instagram, sub denumirea de „Medeea Clothing”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *