A LĂMURIT TOTUL! CE RELAȚIE ARE, DE FAPT, FULGY CU PITEȘTEANCA DENISA DESPA „MI-A FĂCUT DOAR O…”

Fulgy a lămurit legătura pe care o are cu Denisa Despa, după ce s-a vehiculat că ar fi împreună. Fiul Clejanilor a dezmințit zvonurile.

Dan Manole, alias Fulgy, a spus recent că nu are o relație cu Denisa Despa, ci că doar i-a făcut o cafea.

De curând, Fulgy a fost surprins în compania Denisei Despa, într-un cadru relativ intim. Cei doi se aflau într-o bucătărie, iar dansatoarea maneliștilor era îmbrăcată într-o pijama. Ei păreau mai mult decât confortabili unul cu celălalt, motiv pentru care fanii au bănuit imediat că Fulgy are deja o nouă iubită.

Nu numai că păreau un cuplu, dar și vorbeau precum unul. Fulgy a rugat-o pe Denisa Despa, pe care a strigat-o „viața mea”, să îi facă o cafea.

„Eu nu sunt cu Denisa Depsa, mi-a făcut doar o cafea. Atâta tot”, a spus Fulgy, ulterior pe pagina sa de Instagram.

Fulgy, burlac în toată regula

Imaginile cu Denisa Despa au apărut la scurt timp după ce Fulgy a anunțat că s-a despărțit de fosta lui iubită. Pe cât de repede a început, pe atât de repede s-a și încheiat. Fiul Clejanilor avea planuri mari cu o tânără pe care abia o cunoscuse, dar cu care voia să se căsătorească.

„Ca de obicei orice fac eu dă lumea peste cap pentru că sunt o persoană autentică, spun lucrurilor pe nume, pe față și sunt foarte original ca mama mea și nu interpretez vreun rol sau joc vreo farsă sau am o strategie.

Pur și simplu, am început să îmi arăt viața mea și am zis că dacă strâng la videoclipul ală de pe TikTok 5 milioane de inimioare, mă însor cu ea.

Jur! Sincer, e un challenge în primul rând și în al doilea rând ce să vă spun despre ea, este o fată super de treabă, super drăguță, la locul ei. Dacă ar fi să o arăt și să spun mai multe, cu siguranță o veți vedea în vlog-urile ce urmează, la mine, pe Youtube.

Azi ne-am cunoscut, la prima vedere ne-am înțeles foarte bine și am decis amândoi să începem un drum în viață, să fim împreună, să avem o relație de prietenie și sper să fie totul ok și frumos”, a spus Fulgy, pentru un post de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *