web analytics

Ce fete frumoase are patronul de la Teilor!

Florin Enache, patronul de Bijuteria Teilor, e tata de patru fete: doua mari și doua mici, gemene.  Cele mari au deja 18 ani și sunt superbe amandoua. Nu doresc sa preia afacerea familiei pentru ca au alte planuri, Maria își dorește sa aibă un hotel iar Andreea vrea sa devină chef.

n urma cu câțiva ani, la doar 15 ani, Andreea deja știa ce își dorește sa devină. Andreea Enache, fiica celui care a înființat brandul Teilor, Florin Enache, își dorește să devină bucătar chef, iar primul pas către celebritate l-a făcut prin participarea sa la show-ul de cooking difuzat de Antena 1, „Chefi la cuțite”.

Pentru calificare, deși emoțiile erau vizibile, piteștenca s-a descurcat de minune și le-a preparat celor trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, un desert: o ruladă de bezea cu zmeură și fistic, care arăta fabulos. A preferat să pregătească ceva dulce, pentru că, așa cum a declarat, asta îi place cel mai mult să pregătească în bucătărie, dar și pentru că îi permite să își pună în valoare o altă pasiune a sa, designul. A deprins tainele gătitului de la bunicile sale, iar în platoul de filmare a fost încurajată de părinți, dar și de sora sa geamănă, Maria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *