web analytics

Argeșeanul Dani Mocanu, din nou în trending pe YouTube. Pe ce loc se află cu maneaua “Puscariașu’”

După ce a spus că nu va mai cânta manele și că va lansa numai melodii creștine, iată că Dani Mocanu și-a încălcat cuvântul și a lansat Pușcăriașu’. 

Dani Mocanu a lansat melodia Pușcăriașu’ și în mai puțin de 24 de ore a strâns peste un milion de aprecieri pe YouTube și se află deja pe locul 1. După cum ne-a obișnuit, mesajul lui Dani Mocanu se îndreaptă spre dușmani pe care încearcă să-i “potolească” din versuri. În început, manelistul explică faptul că pentru a scoate această melodie, i-a cerut voie lui Dumnezeu: “Am avut o promisiune față de Dumnezeu, iar acum i-am cerut voie din nou să vă trimit la culcare”.

Atenție, vreau ciocul mic, că a venit regele. Să tremurați, să înghețați, că m-am întors înapoi. Cu X și Y, să nu dau nume, dau de pământ cu voi”, mai spune Dani Mocanu în melodia sa. 

Dani Mocanu a avut de mai multe ori probleme cu legea, care i-au adus și dosare penale pentru: incitare la ură sau discriminare, după ce a lansat melodia „Curwa”, rele tratamente aplicate animalelor, după ce într-un videoclip de al său a apărut un leu care părea rănit. De asemenea, manelistul a fost inculpat și într-un dosar de proxenetism.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *