web analytics

Așa arată iubita lui Cristi Tănase! Cum a fost surprins fostul star de la FCSB și cine a fost alături de cei doi

Cristi Tănase a ajuns la 34 de ani, dar fostul internațional român n-are de gând să se retragă. Totuși, mijlocașul revenit la FC Argeș ne-a demonstrat că știe să se și distreze.

Chiar înainte de startul sezonului din Liga 1, Tănase a fost surprins la o terasă de pe litoral alături de iubită și de fostul coleg de la Clinceni, Paul Pîrvulescu. Jucătorul de la FC Argeș a ieșit în evidență printr-un tatuaj spectaculos, iar de pe masa fotbaliștilor n-a lipsit berea.

Cristi Tănase este cunoscut pentru cuceririle sale și a avut probleme cu patronul Gigi Becali în timp ce juca pentru FCSB, din cauza femeilor. Gigi Becali îl acuza că femeile „îi înmoaie” serios glezenele fotbalistului. Totuși, criticile nu l-au putut opri din a „înscrie” și în afara terenului. Una dintre cele mai faimoase relații ale sale a fost cu Iulia Tăbăcaru, supranumită „bomba sexy”.

Așa arată iubita lui Cristi Tănase! Cum a fost surprins fostul internațional român

Cristi Tănase promite să fie la înălțime la FC Argeș, însă deocamdată fotbalistul piteștenilor s-a remarcat în afara terenului.

Alături de iubită și de Paul Pîrvulescu, Tănase a dat o fugă la mare, pentru „a-și încărca bateriile” înaintea unui sezon care se anunță dificil pentru gruparea din Trivale.

„Dodel” a dezvăluit că în continuare este cu sufletul lângă FCSB și că își dorește ca echipa lui Gigi Becali să câștige campionatul.

În schimb, FC Argeș își propune probabil să evite retrogradarea, după ce în sezonul trecut a fost aproape să prindă play-off-ul, după o primă parte de campionat în care a pierdut meciuri pe bandă rulantă. Echipa lui Cristi Tănase are un buget de peste 3 milioane de euro, asta după ce a plecat Cephas Malele, golgheterul echipei din stagiunea precedentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *