web analytics

Botez in familia Fătuloiu!

Tânărul om de afaceri Alex Fătuloiu, fiu lui Dan Fătuloiu, fost șef al Politiei Române, a devenit de curand tatic pentru a doua oară și acum și-a și botezat fetita. Nasii fetiței sunt Ionela și Artur Pânzari, oameni de afaceri cunoscuti ai județului nostru, mai ales pentru magazinul de mobila Slava. Evenimentul s-a desfășurat intr-un cadru de vis iar ținutele au fost pe măsura. Atât fina, cât și nasa, au strălucit la eveniment. 

Cuplu postează poze mai mult decât adorabile pe reţelele de socializare, pentru a împărtaşi fericirea lor cu prietenii.

Fiul chestorului Dan Fătuloiu şi-a cerut aleasa de soţie în preajma sărbătorilor de iarnă din 2017

Cei doi şi-au spus „Da” în prezenţa părinţilor şi a prietenilor foarte apropiaţi. Toată ceremonia a fost ca în basme şi s-a desfăşurat în Topoloveni, la casa familiei Fătuloiu, în aer liber, foarte elegant şi plăcut. Naşii au fost doi oameni apropiaţi cuplului, Andrei şi Marilena Ogaru, veri ai lui Alexandru Fătuloiu. Petrecerea a fost una restrânsă, nunta urmând să aibă loc, cel mai probabil, în vara acestui an. La cununia civilă au fost prezenţi mulţi oameni cunoscuţi din viaţa publică a Argeşului, printre care şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş din vremea aceea, Dan Manu, de altfel, prieten de-o viaţă cu chestorul Fătuloiu.

Alex Fătuloiu s-a lansat puternic în afaceri!

Alex Fătuloiu s-a lansat puternic, de câtiva ani, pe piata constructiilor civile si industriale, specializându-se, mai ales, în ridicarea de blocuri de locuinte. Firma sa de constructii numără, în momentul de fată, câteva zeci bune de angajati, dar si câteva sute de apartamente construite, finisate si vândute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *