web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateVIDEO! PRIMARUL DIN TIGVENI, CRITICAT DE OAMENII DIN LOCALITATE

VIDEO! PRIMARUL DIN TIGVENI, CRITICAT DE OAMENII DIN LOCALITATE

- Advertisement -

Primarul Constantin Smeu se află în centrul unei furtuni de critici din partea cetățenilor din comuna Tigveni, conform interviurilor acordate postului Argeș TV. Nemulțumirile exprimate de localnici vizează starea precară a localității și lipsa progresului în timpul mandatului său, care a fost umbrit și de un scandal de corupție.

În cei patru ani de mandat, comuna Tigveni nu a cunoscut progrese semnificative, conform afirmațiilor locuitorilor care se simt neglijați de administrația locală condusă de Constantin Smeu. Mai mult, unii dintre acești cetățeni chiar au sugerat că ar prefera ca fotoliul de primar să fie preluat de către nurorile acestuia, o critică acerbă la adresa incapacității sale de a gestiona eficient problemele comunității.

În plus, reputația primarului a fost serios afectată în urma unui scandal de corupție în care a fost implicat în vara anului trecut. A recunoscut că a falsificat semnăturile mai multor săteni pentru a obține fonduri europene, ca parte a unei fraude ce a cauzat un prejudiciu de aproape 185.000 de euro. Această acțiune ilegală a adus un prejudiciu nu doar bugetului comunei, ci și încrederii locuitorilor în conducerea lor locală.

 

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments