web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateNoul job pe care îl are Larisa lui Pescobar după ce a...

Noul job pe care îl are Larisa lui Pescobar după ce a plecat de la Pescobar: Filmarea care o dă de gol!

- Advertisement -

După ce și-a dat demisia de la celebrul restaurant al lui Pescobar, Larisa Popa și-a găsit rapid un nou job, dovedindu-și versatilitatea și determinarea în a-și construi propria carieră. Focoasa șatenă, cunoscută publicului larg ca fiind mâna dreaptă a lui Paul Nicolau, își redefinește acum traseul profesional într-un mod surprinzător.

O schimbare radicală în carieră

Larisa Popa, care și-a dedicat timp și energie pentru a asigura bunăstarea afacerii la Taverna Racilor, s-a reorientat spre o nouă provocare profesională. Postând pe pagina sa de Instagram, ea a dezvăluit că s-a alăturat unei echipe ce promovează imobile de lux în comuna Domnești.

Adevărul din spatele plecării de la Pescobar

Într-un podcast, Larisa Popa a clarificat motivele care au stat la baza deciziei sale de a părăsi colaborarea cu controversatul om de afaceri, Paul Nicolau. Ea a recunoscut că experiența la Taverna Racilor a fost una constructivă și edificatoare, dar a subliniat și necesitatea unei schimbări pentru a-și atinge propriile obiective personale și profesionale.

Larisa a exprimat dorința de a-și urma pasiunea pentru muzică și de a explora noi oportunități în cariera sa. Totodată, a subliniat importanța echilibrului între viața profesională și cea personală, recunoscând că a simțit nevoia de timp și spațiu pentru sine însăși.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments