web analytics
duminică, aprilie 14, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateVIDEO! Nemulțumiri crescânde față de activitatea primarului din Ștefănești: străzi neasfaltate și...

VIDEO! Nemulțumiri crescânde față de activitatea primarului din Ștefănești: străzi neasfaltate și canalizare lipsă. Locuitor: ,,S-a făcut multe măgărisme!”

În cadrul unei investigații realizate de Argeș TV, nemulțumiri tot mai mari au fost aduse în atenție de către locuitorii orașului Ștefănești, referitoare la activitatea primarului Nicolae Velcea și echipa sa din primărie. O parte semnificativă din comunitatea locală reclamă că numeroase străzi au rămas neasfaltate sau fără canalizare, semnalând o stare de neglijență din partea administrației locale. În contrast cu primarul Doru Smădu din comuna Domnești, care a primit aprecieri din partea comunității într-un material anterior al Argeș TV, primarul Nicolae Velcea se confruntă acum cu reacții negative din partea locuitorilor Ștefăneștiului. Oamenii exprimă dezamăgirea față de lipsa de implicare și de acțiune a autorităților locale în rezolvarea problemelor legate de infrastructură și canalizare.

Unul dintre punctele de nemulțumire major este starea proastă a drumurilor, cu numeroase străzi rămase neasfaltate, ceea ce afectează în mod direct calitatea vieții locuitorilor și circulația în zonă. Oamenii se plâng că aceste condiții precare generează disconfort și pun în pericol siguranța în trafic. Pe lângă lipsa asfaltului, problema canalizării este un alt aspect semnalat de către locuitori. Multe străzi din orașul Ștefănești nu sunt dotate cu sistem de canalizare, ceea ce duce la acumularea de apă în perioadele ploioase și creează condiții nefavorabile pentru sănătatea publică. În plus față de problemele de infrastructură, cetățenii se plâng și de atitudinea angajaților din primărie, pe care o percep ca fiind lipsită de seriozitate și responsabilitate în rezolvarea problemelor semnalate de comunitate. Lipsa comunicării și a transparenței în gestionarea afacerilor publice agravează starea de nemulțumire a locuitorilor.

În contextul acestor reacții negative din partea comunității, este clar că primarul Nicolae Velcea și echipa sa sunt confruntați cu o presiune din ce în ce mai mare din partea cetățenilor , fix înaintea alegerilor locale, pentru a-și îmbunătăți activitatea și pentru a rezolva problemele cu care se confruntă orașul Ștefănești. Este esențial ca autoritățile locale să asculte vocile oamenilor și să acționeze prompt în rezolvarea deficiențelor infrastructurale pentru a restabili încrederea și satisfacția comunității.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments