web analytics
marți, aprilie 16, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateLarisa Popa, atac la cealaltă argeșeancă și la restul fetelor care...

Larisa Popa, atac la cealaltă argeșeancă și la restul fetelor care au rămas la taverna lui Pescobar: „Au încercat să mă copieze! Încercați să fiți voi”

După o lungă perioadă petrecută la restaurantul lui Pescobar, Larisa Popa a decis că este timpul să își urmeze alte direcții și să își încheie colaborarea. Fosta manageră de la celebrul restaurant din Herăstrău a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare în cadrul podcastului lui Viorel Grigoroiu, vorbind deschis despre perioada petrecută la Taverna Racilor și despre fetele care au rămas acolo după plecarea ei.Într-un moment de sinceritate, Larisa Popa a explicat că nu îi pare rău că și-a dat demisia de la localul deținut de Paul Nicolau. Ba mai mult, ea a lansat un atac neașteptat la adresa fetelor care au continuat să lucreze la Taverna Racilor, sugerând că acestea încearcă să o imite.

Larisa a subliniat că în timpul mandatului său la restaurant, se simțea ca și cum ar fi fost singura prezentă, iar faptul că unele dintre fostele sale colege încearcă să îi calce pe urme o deranjează.

Ea a remarcat că prin videoclipurile postate de Taverna Racilor, publicul întreabă tot despre ea, iar acest lucru o face să creadă că încă este o prezență influentă acolo sau că va rămâne în continuare pentru oameni.

”Eu știu că pot mai mult. În perioada în care făcea marketingul ăsta cu mine, eram doar eu în firmă. Eu am observat că prin video-urile postate de Tavernă, cu colegele mele, tot de mine întreabă lumea. Cumva tot eu am rămas acolo sau o să rămân în continuare pentru oameni”, a precizat Larisa Popa.

Mai departe, Larisa Popa a făcut apel către fetele care încearcă să o imite, sfătuindu-le să fie autentice și să își găsească propria identitate. Ea a dezvăluit că primește mesaje de la oameni care observă că unele dintre colegele sale au încercat să o copieze, într-o tentativă de a prelua din aura și stilul său.

Larisa: ”A ajuns să se îmbrace ca tine”

Dezvăluirile fostului manager de la Taverna Racilor nu se opresc aici. În fața lui Viorel Grigoroiu, Larisa Popa a afirmat că unele dintre colegele sale au încercat sau încearcă să fie ca ea. În acest sens, șatena le-a sfătuit să fie cât mai autentice.

”Larisa a fost Larisa, astea sunt comentarii, mesaje pe care le citesc zilnic. Am observat că și colegele mele au încercat să mă copieze sau încearcă. O zic și sincer, încercați să fiți voi! Fiecare trebuie să fie autentic.

În fine… fiecare face ce vrea cu viața lui, dar chiar primesc mesaje: ‘mă, cine e fata asta, de ce te copiază? A ajuns să se îmbrace ca tine, are gesturile tale sau vorbele tale’. E o chestie pe care eu nu am observat-o”, a adăugat tânăra.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments