web analytics

Van Damme „bagă dușmănie” între maneliști. Jean-Claude Van Damme apare într-o nouă filmare virală cu Dani Mocanu, Tzanca îl critica!


Manelistul Tzancă Uraganu a ținut să-i dea replica rivalului său, Dani Mocanu, după ce acesta s-a fotografiat și a făcut un live cu Jean-Claude Van Damme, într-un hotel din București.


După ce săptămâna trecută au apărut mai multe filmări pe internet cu Jean-Claude Van Damme în timp ce dansa pe manele într-o mașină și în timp ce Dani Mocanu îi cânta într-un hotel, acum Van Damme este din nou viral.

Manelistul Dani Mocanu s-a întâlnit cu Jean-Claude Van Damme în holul hotelului și i-a făcut o dedicație live, pe care a avut grijă să o distribuie pe rețelele sociale. Mai mult, Dani Mocanu a afirmat că urmează un proiect alături de cunoscutul actor belgian.

Același Dani Mocanu a postat pe pagina lui de YouTube un nou videoclip în care apare alături de celebrul actor de la Hollywood, filmare ce poartă denumirea „Dani Mocanu – pentru Jean-Claude Van Damme (partea a 2-a)”.

Replica a venit imediat, ironică, din partea lui Tzancă Uraganu. Acesta l-a ironizat pe Dani Mocanu, spunând că, spre deosebire de el, a fost prea ocupat ca să-și facă fotografii cu Jean-Claude Van Damme. El a spus că, poate, prin decembrie, dacă actorul se va mai afla în București, poate își va elibera agenda pentru o întâlnire.

Tzancă Uraganu replică pentru Dani Mocanu

Tzancă Uraganu i-a dat replică lui Dani Mocanu, pe Tik Tok, după ce acesta s-a întâlnit cu Van Damme.

„Am şi eu un mesaj pentru actorul Jean Claude Van Damme. Frăţiorul meu, vreau să-mi cer scuze în faţa ta că n-am putut să ajung acolo la hotel, pe Victoriei, unde erai tu, să fac şi eu o poză cu tine. Că puteam să vin să fac şi eu o poză cu tine dacă era, nu era o problemă, dar eram la o nuntă.

Eu când zi de zi, am nunţi zi de zi şi n-ajung nici pe-acasă. Că dacă puteam, ajungeam, nu era o problemă. Iartă-mă, când mai vii pe-aici, în caz că se nimereşte să nu am nuntă, prin decembrie, aşa, să vii să n-am nuntă, că eu de obicei cânt zi de zi… iartă-mă, îmi cer iertare şi eu, şi formaţia mea, că n-am făcut o poză cu tine. Trăiască familia ta. Jean Claude van Damme, te pupăm”, a spus Tzancă Uraganul în mesajul destinat urechilor lui Dani Mocanu.

Dani Mocanu, dedicație specială pentru Van Damme

Dani Mocanu a încărcat un videoclip pe contul său de YouTube, în care apare alături de Jean-Claude Van Damme, ținându-l pe după umăr. El i-a făcut o dedicație specială, iar din imagini se vede că Van Damme pare destul de încântat de ceea ce se întâmplă.

De altfel, chiar de la sosirea în România, Van Damme a fost filmat într-un autoturism în prezența mai multor însoțitori care se distrau pe ritmuri de manele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *