web analytics

PROBLEME LA FC ARGES! Primarul amenință că suspendă finanțarea echipei. Cristian Gentea:,,de ce eu?”

FC Argeș a evoluat în play-out-ul precedentei ediții a Ligii 1, dar jocul piteștenilor era considerat unul atractiv. Noua ediție de campionat a început la fel de prost ca și anul trecut. După două înfrângeri, fie ele și la limită, 0-1, cu Universitatea Craiova, respectiv UTA, au apărut și primele probleme. Iritat că fanii îi cer socoteală, primarul Piteștiului amenință că suspendă finanțarea echipei. 

FC Argeș aproape că a schimbat liniile în pauza competițională din această vară. Au plecat 9 jucători, au venit 13. În ciuda numărului mare de achiziții efectuate, fanii i-au reproșat primarului Cristian Gentea că echipa nu a fost întărită suficient și din această cauză debutul în noul campionat nu a fost cel așteptat 

”Am fost și am vorbit cu toată lumea. Era normal să fie reproșuri. Mi-au reproșat suporterii mie că nu aduc jucători. Primarul aduce bani, nu jucători! Nu mi-a picat deloc bine.  M-am implicat personal să-i iau pe Ișfan și Pițian, iar ei sunt singurii care, într-adevăr, joacă ceva. Am avut o discuție destul de fermă. Deocamdată, postul antrenorilor nu e în pericol. Banii sunt în pericol!  Fără victorie la Mediaș, va fi greu pentru ei să mai ia bani în acest an. N-o să mai merg la stadion, am alte lucruri de făcut la Pitești”, a spus Cristian Gentea, pentru GSP.ro. 

Edilul municipiului Pitești, a convocat de urgență ședința cu staff-ul echipei FC Argeș, după ce administratorul șef al orașului care l-a dat țării pe Nicolae Dobrin a fost înjurat și apostrofat de fanii ”violeților”. Primarul Cristian Gentea le-a răspuns suporterilor într-un mesaj e Facebook. 

”Sunt foarte dezamăgit de prestația echipei noastre în seara aceasta! Am observat că am fost înjurat, jignit de câțiva dintre spectatori. De ce eu? Am văzut că îmi reproșați că nu aduc jucători? Eu??? Păi, cei plătiți pentru asta, ce fac? Știți, domnilor care mă jigniți, că acum 3 zile nu erau bani pentru salarii și, cu toate astea, ieri am reușit să fac în așa fel încât toată lumea să aibă banii în cont? Știți că toți sponsorii sunt aduși de mine? Nu știți! 

Atunci, de ce vă răzbunați pe mine? Cu ce am greșit? Mâine dimineață îi voi anunța pe toți că, fără o victorie și un joc în care să vedem o implicare totală la Mediaș, salariile nu vor mai fi plătite în acest an! Dacă Dinamo poate juca perfect, deși nu au primit salarii de 5 luni, de ce noi să nu putem???  Se pare că zicala românească ‘ești bun, ești luat de prost’, mi se potrivește de minune…!”, a scris primarul Cristian Gentea pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *