web analytics
luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateUnui bărbat i-au fost livrate 14 cutii de pizza timp de 9...

Unui bărbat i-au fost livrate 14 cutii de pizza timp de 9 ani de zile!

- Advertisement -

Jean Van Landeghem a fost surprins pentru prima dată când o pizza pe care nu o comandase i-a fost livrată din senin. Inițial a crezut că este vorba despre o confuzie și un caz singular, dar ulterior și-a dat sema că acest fenomen continuă. Comenzile au continuat să vină ani la rând.

Pensionarul belgian a primit cutiile de pizza timp de nouă ani. Acum, Van Landeghem are 65 de ani, iar în 2020 a dezvăluit că trăiește un coșmar, pentru că livratorii aduc la ușă tot felul de preparate pe care nu doar că nu le-a comandat, dar nici nu și le dorește. Chiar dacă nu accepta cutiile de pizza, i-au fost aduse la un moment dat nu mai puțin de 14 produse într-o zi, scrie Mirror.

„Dintr-o dată, un curier a apărut în faţa uşii şi mi-a întins mai multe cutii de pizza, deşi nu comandasem nimic”povestește bărbatul, amintindu-și de prima oară când a avut parte de o astfel de surpriză.

Acesta a pus totul pe seama unei confuzii majore, dar ulterior lucrurile au scăpat de sub control. Nu putea stabili un tipar ori să prevadă de unde va primi comanda. Cel ce-i trimitea preparatele alegea deseori restaurante diferite.

„Se putea întâmpla în timpul săptămânii, în weekend, la orice oră… Am primit comenzi şi la 2 noaptea!”, a declarat Jean Van Landeghem.

În ianuarie 2019, în aceeași zi, 10 curieri diferiți au apărut la ușa bărbatului. Unul dintre ei i-a adus 14 cutii de pizza.

„Nu mai pot să dorm. Tresar de fiecare dată când aud un scuter pe stradă. Trăiesc cu frică… Mă tem că cineva îmi va mai aduce o pizza”,povestește bărbatul.

Acesta regretă că sunt risipiți bani , timp și energie din partea angajaților localurilor și firmelor de curierat.

„Trebuie să arunce mâncarea. În ziua când au venit 10 curieri, am calculat şi toată mâncarea costa 450 de euro”, a adăugat belgianul.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments