web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateDoliu! Un renumit prezentator a murit!

Doliu! Un renumit prezentator a murit!

- Advertisement -

Doliu în mass-media! Un mare prezentator s-a stins din viaţă. Tragedia s-a petrecut în timp ce se afla în direct! Poliția a oferit primele informații.

Doliu în mass-media! A fost împușcat un celebru prezentator de radio

Doliu în mass-media! Un celebru prezentator de radio a fost împuşcat în cap de două ori. Tragedia s-a petrecut în timp ce se afla în direct! Juan Jumalon, cunoscut drept DJ Johnny Walker, se afla în propria casă, din sudul Filipinelor.

El se afla în mijlocul emisiunii sale, transmisă live pe Facebook. Tragedia s-a petrecut în jurul orei locale 05:30. Poliția a anunțat că un individ i-a spus victimei, înainte de a apăsa pe trăgaci, că are are „ceva important pentru el”. Apoi, atacatorul a intrat în studio-ul DJ-ului și l-a împușcat în cap.

În casă se afla și soția victimei. Ea a cerut ajutorul autorităților imediat. Poliția și ambulanța au ajuns la locul faptei rapid. Cu toate acestea, paramedicii nu l-au mai putut ajuta. Juan Jumalon a murit imediat după ce a fost împușcat.

Președintele țării, Ferdinand Marcos Jr, a ieșit în fața publicului cu un discurs prin care condamnă fapta „în cei mai fermi termeni”. Filipine este un loc extrem de periculos pentru jurnaliști, printre cele mai periculoase locuri de pe glob pentru cei care au această meserie.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments