web analytics
duminică, aprilie 14, 2024
Imagine 3
AcasăActualitateUn bărbat de 30 de ani ce a bătut o vânzătoare, a...

Un bărbat de 30 de ani ce a bătut o vânzătoare, a fost condamnat cu executare!

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că ultimul incident violent a avut loc în demineaţa zilei de 21 august 2022, într-un magazin din Craiova.
„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, în dimineața zilei de 21 august, ora 06:25, în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi agresat fizic o femeie de 40 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din municipiul Craiova. În urma agresiunii, femeia a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital”, au transmis poliţiştii doljeni.
Agresorul a fost identificat ca fiind un bărbat de 29 de ani, din Craiova.

Inculpatul a fost arestat preventiv pe 23 august 2022, pentru lovire sau alte violenţe. Mandatul de arestare a fost emis de Judecătoria Craiova. A fost trimis în judecată în octombrie 2022, în stare de arest preventiv. În rechizitoriul întocmit, anchetatorii au explicat că inculpatul a bătut vânzătoarea pentru că a refuzat să-i dea băutură şi ţigări pe datorie.

Potrivit oamenilor legii, inculpatul nu era la prima faptă de acest fel. În februarie 2022, în timp ce se afla pe strada Bucovăţ din Craiova, acelaşi bărbat a bătut o altă femeie. Anchetatorii au precizat că femeia a fost lovită cu piciorul în zona capului, a membrelor superioare şi a spatelui. Victima a suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul în care inculpatul a fost acuzat de comiterea a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova. Pe 23 martie, instanţa l-a condamnat pe inculpat la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare.
Judecătorii au mai dispus ca inculpatul să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunităţii, dar şi punerea în libertate a acestuia.

Hotărârea Judecătoria Craiova a fost atacată cu apel de procurori. Săptămâna trecută, Curtea de Apel Craiova a admis apelul anchetatorilor şi a majorat pedeapsa aplicată inculpatului. Acesta din urmă a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare cu executare pentru infracţiunile comise. Instanţa i-a interzis inculpatului să se apropie de părţile vătămate la o distanţă mai mică de 5 metri, pentru o perioadă de 3 ani.
Hotărârea Curţii de Apel Craiova este definitivă.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments