web analytics

Smiley și Gina Pistol, mai îndrăgostiți pe zi ce trece: „Dacă ne întâlneam cu ceva timp în urmă, poate nu ar fi fost nimic între noi”

Multă vreme și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, dar, de ceva timp, Smiley și Gina Pistol au hotărât să fie mai deschiși și să-i lase pe cei care îi admiră să pătrundă puțin în realitatea lor de cuplu.

În cadrul podcastului său, solistul și-a luat la întrebări iubita, în mare parte venite din partea fanilor. Vizibil emoționați, dar sinceri, Gina și Smiley „au dat din casă”.

„Aveam filmări, ajungeam pe la 1-2 dimineaţa şi nu mă simţeam bine. Eram obosită, irascibilă, nu-mi plăcea să simt mirosuri în jurul meu, dar am pus totul pe seama filmărilor. În seara aia, i-am zis la telefon să nu se culce că aveam ceva să-i spun. Făcusem un test, dar credeam că nu citisem bine instrucțiunile. Eram cu testul pozitiv în mână și tot nu-mi venea să cred. I-am zis: ‘cred că sunt însărcinată’ și am început să râdem și să plângem ca doi prostovani. Mi-a fost frică să mă bucur o bună perioadă de timp”, a povestit Gina despre momentul în care a aflat că este însărcinată și despre cum i-a dat marea veste lui Smiley.

Cum a știut Gina Pistol că Smiley este omul potrivit pentru ea

„Eram întrebată des când fac un copil. Ba aveam proiecte, eram plecată prin lume, stăteam două-trei luni închisă în platou. Înainte, mă uitam la persoana de lângă mine şi credeam că nu e ce trebuie pentru mine pentru a fi tatăl copilului meu. Ai apărut tu apoi, iar tu ai fost ca o lecţie dată de univers, să învăț lecția răbdării. Erau momente când îmi pierdeam răbdarea, dar ceva înăuntrul meu îmi spunea să mai stau puțin. Și uite că a fost bine. E ceva mai presus de noi care așază lucrurile. Poate dacă ne întâlneam cu ceva timp în urmă, între noi n-ar fi fost nimic. Totul s-a întâmplat la timpul potrivit, când trebuia”, a răspuns Gina, cu sinceritate, la întrebarea venită de la cei care îi admiră.

Gina a început să lăcrimeze când a povestit cât își iubește fiica și cât de mult i-a îmbunătățit viața apariția micuței Josephine.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți la începutul lunii martie 

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară în 9 martie 2021. Fiica lor, care poartă numele Josephine Ana, a avut la naștere 3,230 kg și 51 de centimetri, potrivit declarațiilor făcute de Smiley la momentul acela.

Iubita lui Smiley recunoaște că are o nouă perspectivă asupra vieții de când este mămică, iar din această schimbare face parte și faptul că a învățat să-și iubească mai mult corpul. Curajoasă, vedeta a acceptat să pozeze în costum de baie, la doar două luni de când a născut. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *