web analytics

ADELINA PESTRIȚU NU-I POATE REZISTA FIICEI SALE! VEDETA NU IESE DIN “CUVÂNTUL” MICUȚEI ZENY

Adelina Pestrițu și-a îndeplinit visul de a deveni mamă în 2018, când a născut-o pe Zenaida Maria prin cezariană la o clinică privată. De atunci, bruneta radiază de fericire și petrece mult timp alături de cea mică, bucurându-se de orice evoluție a acesteia, deși are un program încărcat. Zilele trecute, profitând de temperatura încă ridicată din termometre, Adelina a mers alături de fiica ei în parc, unde a făcut tot ce micuța i-a cerut.

În ultimii ani, Adelina Pestrițu și-a dedicat mare parte a timpului activității din mediul online! Ceva și normal, dacă ne gândim că de acolo vin cei mai mulți bani! Cu toate acestea, nicio clipă nu a uitat de cel mai important „job”, acela de mamă. Vedeta face în așa fel încât Zenaida să fie în centrul atenției, indiferent de cât de multe campanii ar avea de făcut, și-și face timp să „joace” după cum îi cântă micuța.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când încântate de temperatura ridicată de afară, Adelina Pestrițu și fiica ei s-au urcat în mașină cu direcția Parcul Herăstrău, unde s-au distrat copios

Vedeta nu iese din “cuvântul” micuței 

Imediat cum s-au dat jos din bolidul de lux al vedetei, micuța și-a luat trotineta și a profitat de aleile libere ale parcului. Cu ochii foarte bine ațintiți spre fetița ei, Adelina a luat rapid în brațe cățelușa, rucsacul, dar și o hănuță pentru cea mică și a mărit pasul pentru a o ajunge pe Zeny. Preț de minute bune, cele două au petrecut timp de calitate și s-au distrat copios, iar Adelina, surprinzător, nu a stat deloc cu ochii în telefon.

Adelina Pestrițu își dorește să devină mamă a doua oară?!

Adelina Pestrițu este o soție și o mămică împlinită. Aceasta se bucură din plin de viața de familie și pare că se gândește intens la un al doilea copil. O postare pe Instagram a dat-o de gol și i-a trimis pe internauți cu gândul că în curând urmează să dea vestea cea mare.

Totul a pornit de la Andreea Ibacka și o rochie. Soția lui Cabral a postat un colaj în care poartă aceeași rochia ca Adelina Pestrițu. Actrița a glumit pe seama acestui lucru și le-a prezentat internauților varianta „cu burtică” și cea cu „pătrățele”.

„Ce bine e rochia mea cu burtă și buton în varianta pătrățele”, a scris Andreea Ibacka în dreptul colajului cu ea și Adelina Pestrițu.

Imediat a venit și reacția brunetei, care a întrebat-o pe Andreea Ibacka dacă nu vrea să facă schimb. Semn că Adelina Pestrițu nu exclude posibilitatea de a rămâne însărcinată pentru a doua oară.

Adelina Pestrițu: ”Nu vrei să facem schimb?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *