web analytics

Smiley, schimbare radicală! Iubitul Ginei Pistol și-a surprins fanii cu un nou look excentric

Smiley, unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală românească, este pus pe schimbări. Cântărețul și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o schimbare radicală de look.

Într-o perioadă în care majoritatea artiștilor optează pentru look-uri cât mai rebele, cu multe tatuaje și cu nuanțe cât mai trăznite ale părului, Smiley și-a dorit și el o schimbare.

Cu toate acestea, fiind o persoană nonconformistă, care a reușit să iasă mereu în evidență, îndrăgitul artist a preferat un look diferit față de colegii săi de breaslă.

Smiley și-a uimit fanii cu noua schimbare de look

Smiley a anunțat, alături de iubita sa, Gina Pistol, că urmează să devină părinții unei fetițe. Astfel, se pare că artistul a decis să înceapă acest nou capitol din viața lui cu o schimbare radicală de look.

Smiley hotărât să renunțe la părul lung lăsat liber sau prins în coadă și a abordat un look mai excentric. Cântărețul și-a făcut codițe africane împletite în tot capul și s-a asigurat că imortealizează momentul în care hair stiliștii s-au ocupat de schimbarea sa. Acesta a postat diverse filmulețe pe contul său de Instagram, pentru a-și ține fanii la curent cu schimbările sale.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară și, deși surprinși, aceștia s-au arătat foarte încântați de rezultat și de schimbarea uimitoare a look-ului interpretului de muzică ușoară.

Câteva momente din culisele show-ului de pe Pro Tv au fost imortalizate de Pavel Bartoș, care a postat o serie de fotografii și videoclipuri pe contul său de Instagram, iar în imagini, Smiley a apărut cu un look cu împletituri, asemănător cu cel pe care l-a prezentat pe rețelele de socializare.

De asemenea, nu este pentru prima dată când Smiley apelează la acest look. Recent, au început filmările pentru sezonul cu numărul 11 al emisiunii „Românii au talent”, iar co-prezentatorii Pavel Bartoș și Smiley s-au reunit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *