web analytics

SCANDALUL ÎN CARE E IMPLICAT TZANCĂ URAGANU IA AMPLOARE! LAMBADA, ACUZATĂ DE STOMATOLOG CĂ I-A AMENINȚAT SOȚIA. ”TE BAT PÂNĂ TE LAS LATĂ ȘI TE TAI FELII!”

Un medic stomatolog și soția lui îl acuză pe Tzancă Uraganu’ că-i terorizează de la începutul anului, drept pentru care cei doi au făcut mai multe plângeri la organele competente. CANCAN.RO a relatat, pe larg, scandalul iscat în Ștefăneștii de Jos, acolo unde locuiesc, în același bloc, reclamanții și pârâții, iar acum vine cu noi detalii, la fel de explozive. Implicată ar fi și Lambada, femeia care i-a dăruit celebrului manelist doi copii. Andrada, soția medicului, ar fi fost amenințată și, apoi, chiar scuipată de partenera lui Tzancă.

doctorul alaturi de sotie

Medicul stomatolog Sabin Herman dezvăluia, pentru CANCAN.RO, că trăiește un coșmar din cauza lui Tzancă Uraganu, iar totul ar fi început în luna ianuarie a acestui an.

Atunci, medicul a decis să-și renoveze apartamentul, dar manelistul nu a fost de acord cu orele de lucru, deși ceilalți vecini din bloc nu au avut nicio obiecție. A fost scânteia care a declanșat uriașul scandal.

Lambada, acuzată că a scuipat-o pe soția medicului

Nu numai Tzancă ar fi fost ”scandalagiul”, ci și partenera lui de apartament, Lambada, pe numele adevărat Anița Zlatea. Medicul stomatolog spune că femeia i-a amenințat soția, ba chiar a și scuipat-o, după ce i-a transmis toate ”gândurile de bine”.

”La câteva zile după ce Tzancă a venit la ușa mea și a făcut scandal, doar soția și copilul erau acasă, a ajuns și Lambada și i-a spus soției mele că fiul meu face gălăgie, că tropotește prin casă, că zguduie blocul și nu poate să doarmă.

Și la final a scuipat-o. A spus: te tai felii, te bat până te las lată! Soția mea a închis ușa și m-a sunat, mi-a spus tot ce a pățit. Și, după două ore, a apărut Tzancă, alături de un bărbat, și a început să dea cu piciorul în ușă”, a povestit Sabin Herman.

Contactată de CANCAN.RO, prima reacție a Lambadei a fost cu redirecționare: ”Sunați-l pe Tzancă!” Apoi, a spus că nu vrea să facă niciun comentariu vizavi de acuzațiile care i se aduc: ”Nu știu, nu pot să dau nicio declarație, absolut nimic. Vă mulțumesc frumos!”

Lambada, sotia lui Tzanca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *