web analytics

BOMBA SEXY A LUI SACHA MARINESCU, MAESTRĂ ÎN INDUSTRIA FILMELOR PENTRU ADULȚI

Cuminte, cuminte, dar… Plăceri carnale, atingeri necenzurate… toate în fața unui monitor! Sacha Marinescu, fiul milionarului Petre Marinescu, decedat în urmă cu nouă ani, s-a învârtit, s-a perpelit… dar a ales-o pe cea mai cea! Domnița pe care a pus mâna fiul de afacerist a trecut destul de ușor de la videochat, la… emisiuni de modă! Ies la iveală detalii incendiare din trecutul tumultuos al Otiliei Vrabie, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, dezvăluiri spumoase. Stați cu noi!

Nu demult, vă prezentam frumoasa poveste de dragoste care s-a înfiripat între Sacha Marinescu și Oti de la „Bravo, ai stil!”. S-a lăsat cu vacanță în Bali, „cheia” prin care au reușit o „oficializare” a relației, care datează de câteva luni.

Nu demult, vă prezentam frumoasa poveste de dragoste care s-a înfiripat între Sacha Marinescu și Oti de la „Bravo, ai stil!”. S-a lăsat cu vacanță în Bali, „cheia” prin care au reușit o „oficializare” a relației, care datează de câteva luni.

Au ținut pentru ei cât au ținut, dar până la urmă au dat-o pe față și nu și-au mai ascuns dragostea. Cei doi iubăreți o „ardeau” pe discreție maximă și nu voiau nicidecum să fie deconspirați. Asta până când au pus piciorul în prag și ar fi zis: „De ce nu?”… dar nu oriunde, ci în Bali. În vacanța exotică pe care Otilia a primit-o cadou de la Sacha Marinescu pentru că… a fost cuminte. Dar, în urmă cu câțiva ani, înainte să ajungă în lumina reflectoarelor… cu ce se ocupa Otilia Vrabie?

Bineînțeles că acum, probabil, ar vrea să nu mai fie găsită niciodată drept cea care se numea „Sexduction” și ar vrea să îi fie îngropat trecutul însă CANCAN.RO nu lasă nimic scăpat!

Otilia Vrabie, maestră în ale videochatului?!

Toată lumea a văzut că Otilia Vrabie a făcut show în cele două sezoane ”Bravo, ai stil!” pe care le-a bifat. Pe lângă aparițiile ei savuroase, glumele și jocurile făcute de dragul spectacolului, Oti și-a scos la iveală talentul muzical ascuns.

Emisiunea care a făcut-o cunoscută publicului larg a mai bifat o reușită în viața Otiliei! Acolo a remarcat-o și fiul afaceristului Petre Marinescu… și nu s-a lăsat până nu a cucerit-o.

Toate bune până aici, am putea spune, însă Oti nu a fost chiar o „carte deschisă”. Pe lângă calitățile pe care i le cunosc toți, CANCAN.RO i-a mai descoperit câteva.

În urmă cu mai mulți ani, Otilia Vrabie și-ar fi dorit din tot sufletul să vadă lumea întreagă cât e de pricepută… atunci când se lasă „întunericul”.

Astfel că Oti s-a apucat de videochat, iar ipostazele în care se afișa… sunt demne de filmele pentru adulți! Scenele fierbinți, pozițiile incitante, dar și cuvintele pe care blondina le folosea făceau clopoțelul să răsune!

Din industria filmelor pentru adulți, direct în platoul de la „Bravo, ai stil!”

Oti știe că arată bine, astfel că s-a folosit, atât cât a putut… de corpul ei! Totuși, la un moment dat, nu s-a mai mulțumit cu sumele obținute din show-urile pe care le susținea în fața camerelor, astfel că a trecut la un alt nivel.

S-a „infiltrat” în televiziune și a devenit concurentă în emisiunea „Bravo ai stil!”. A dat uitării trecutul și s-a bucurat de ceea ce îi rezerva viitorul, mai ales că era pe cai mari în acea perioadă, iar notorietatea îi creștea văzând cu ochii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *