web analytics

VIDEO! SĂRBĂTOARE LA COSTEȘTI!

Este o zi de neuitat pentru locuitorii frumosului oraș, Costești. Primarul Ion Baicea a pregătit nenumărate surprize atât pentru cei mici cât și pentru seniorii orașului. Ziua de 1 Iunie este una specială la Costești, pentru că este celebrată atât Ziua Copilului cât și Ziua Orașului. Anul acesta, după cum punctează chiar primarul se sărbătoresc 55 de ani de când localitatea a fost declarată oraș.

Primarul Ion Baicea a fost foarte încântat de reușita evenimentului și a făcut promisiunea că, și în viitor, va organiza astfel de evenimente cu ocazia Zilei Copiilor și a Zilei Orașului în orașul Costești. Deși a fost foarte obosit de la atâta trăit și alergat, acesta a susținut că energia și bucuria copiilor sunt mai presus de orice oboselă și că este important să se ofere astfel de momemte de sărbătoare și distracție locuitorilor orașului.

“Ca de fiecare dată de 1 Iunie este sărbătoarea de suflet a locuitorilor orașului Costești. Este de fapt o dublă sărbătoare. În primul rând îi sărbătorim pe copiii noștri, iar în al doilea rând sărbătorim localitatea Costești. Anul acesta împlinim 55 de ani de când localitatea noastră a devenit oraș. Sărbătorim împreună și adulții și copiii. De 1 Iunie, de Ziua Copilului sărbătorim și ziua Orașului Costești. Ca de fiecare dată am încercat să schimbăm, să aducem ceva diferit. Astfel, în această după-amiază avem un program special pentru cei mici. Teatrul Alexandru Davila vine cu o piesă specială pentru copii. Avem dulciuri, baloane. După aceea spre final, în jurul orei 20, copiii orașului vor evolua pe scenă în fața noastră, a părinților, a bunicilor. Seară, după ora 20 avem un program artistic, trupa Nostalgy și Fuego. Locuitorilor orașului Costești le urez “La mulți ani”, le doresc multă sănătate și împreună să trecem peste toate greutățile”,  a transmis primarul Ion Baicea.

Cu prilejul evenimentului a fost organizat și un cros al prichindeilor. Cei mici au fost premiați de către primarul Ion Baicea, aceștia primind diplome, iar cu toții au primit dulciuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *