web analytics

CE UMILINȚĂ! DINAMO – FC ARGEȘ 6-1

Dinamo București a dat o adevărată lecție de fotbal în partida de baraj pentru promovarea în SuperLigă de duminică, 30 mai, împotriva echipei FC Argeș. Scorul final a fost un încurajator 6-1 în favoarea gazdelor pe Arena Națională din București.

Cu această victorie, „câinii” au pus mâna pe un avantaj considerabil înaintea returului de marți, 1 iunie, de la Pitești, unde FC Argeș va încerca, probabil, să-și salveze onoarea și speranța de a promova în cea mai înaltă divizie a fotbalului românesc.

Dinamo și-a demonstrat superioritatea de la primul fluier al arbitrului, reușind să marcheze trei goluri în primele 30 de minute de joc. Deși FC Argeș a fost deschisă în atac și a arătat câteva semne de viață în repriza a doua, Dinamo nu a încetat să preseze și să marcheze, marcând alte trei goluri în a doua jumătate a jocului.

Dinamo pare să fi intrat într-o formă excelentă în ultima parte a sezonului și fotbaliștii par să fi înțeles importanța fiecărei partide și să fi început să joace cu mai multă încredere.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a avut un an dificil și a luptat pentru fiecare punct până în ultima clipă a sezonului de Liga a II-a. Cu toate acestea, „câinii” s-au calificat în baraj pentru SuperLigă și, în urma victoriei de duminică, par acum pregătiți să revină în elita fotbalului românesc.

În cazul în care Dinamo va reuși să promoveze în SuperLigă, acesta va fi un pas important în reconstrucția clubului și îi va oferi fanilor ocazia să se bucure din nou de fotbal de calitate la cel mai înalt nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *