web analytics

Relație specială între omul de afaceri Marian Cazacu și fiica lui! Vezi cât de frumoasă este tânăra!

Marian Cazacu, un om de afaceri de succes din județul nostru, este cel care a dat ființă Grupului TBM, firmă specializată în producerea de schelete metalice pentru hale, soluții curate și eficiente de iluminat și case pe structură metalică.
TBM a luat naștere în anul 2004, din dorința omului de afaceri de a se dezvolta atât pe piața din județul Argeș, cât și peste granițele zonei. Grupul fondat în 2004 de Cazacu a dezvoltat în cei 15 ani de existență mai multe proiecte imobiliare. Potrivit site-ului său oficial, grupul a realizat peste 360 de proiecte în domeniile în care activează. Totodată, afacerea dezvoltată de Marian Cazacu a primit mai multe premii pentru activitatea ei, inclusiv pentru management.
Absolvent al Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din Craiova, acolo unde a făcut și un master,Marian Cazacu a aplicat cu succes ce a învățat în școală. ”Idealurile care mi-au luminat calea și, din când în când, mi-au dat curaj reînnoit de a întâmpina viața cu voioșie, au fost bunătatea, frumusețea și adevărul!”, le transmitea pe Facebook Marian Cazacu prietenilor săi. Pe lângă realizările profesionale, cu siguranță Marian Cazacu se poate mandri cu cele personale. Fiica omului de afaceri argeşean, Lavinia, este de o frumusețe răpitoare. Despre cei doi se știe ca au o relație extrem de specială, dovadă fiind și pozele de pe rețelele de socializere, în majoritatea apărând împreună.

Lavinia a pășit și ea în lumea afacerilor!

Lavinia a păşit în domeniul afacerilor în urmă cu câțiva ani, atunci când a deschis porţile unui magazin în zona Dorobanţi, Bucureşti. Lavinia Gabriela este managerul magazinului de haine Sass Fashion Factory, loc în care veţi găsi o mulţime de colecţii realizate de designeri români. Chiar şi vedetele din show-bizzul românesc au început să îi treacă pragul şi să poarte creaţiile designerilor expuse la SASS Store. Printre frumoasele vedete care au trecut pragul magazinului le putem enumera pe Andreea Bănică, Ramona Gabor, Elena Gheorghe şi Feli, care au îmbrăcat ţinute de la SASS Store la apariţii TV sau la diferite evenimente mondene.

În urmă cu ceva timp, frumoasa Lavinia a primit de la tatăl său, în semn de respect și iubire, un diamant licitat la suma de 11.000 de lei. Ansamblul diamantului face parte din colecția Pure Diamonds și e compus dintr-un colier din aur de 18 karate, din diamante de 0,20 de karate șidin cuarț roz de 1,75 de karate. 

Marian Cazacu, relație specială și cu Roxana Blagu, asociata fetei lui

Roxana Blaga a părăsit lumea muzicii pentru cea a business-ului. Căsătorită cu Andrei Badiu, fosta cântăreață s-a asociat în urmă cu ceva timp într-o afacere de modă cu nimeni alta decât fiica lui Marian Cazacu, Lavinia. Magazinul de haine deschis în cartierul de lux Dorobanți, acolo unde sunt vândute creații ale unor celebri designeri români, este deținut pe hârtie de Roxana Blagu și Lavinia Cazacu, ambele cu câte 50% dintre acțiunile firmei. Potrivit surselor noastre, afacerea a fost finanțată, însă, de Marian Cazacu, care a deschis acest magazin pentru fiica lui și pentru Roxana.

Aceleași surse ne-au informat că Roxana Blagu se înțelege foarte bine cu patronul milionar Cazacu. Roxana, cunoscută în showbizz datorită carierei de cântăreață, a devenit, după crearea business-ului, imaginea magazinului vestimentar din Dorobanți, ceea ce nu poate fi decât un lucru bun pentru afacerea respectivă, avândîn vedere notorietatea fostei artiste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *