web analytics

Florin Tănase și iubita, mai îndrăgostiți ca oricând! Cât este de frumoasă tânăra!

Sunt unii cărora le merge bine doar pe plan profesional saualţii cărora le merge bine pe plan personal, însă există şicazuri când le merge bine pe ambele planuri! În acest caz se află şi fotbalistul argeşean Florin Tănase, ce în prezentactivează la Steaua. Mijlocaşul Stelei este într-o relatie cu năbădăi cu o frumoasă piteşteancă, Medeea Turcescu, nepoata cunoscutului jurnalist Robert Turcescu. Răsfăţată cu buchete de flori impresionante şi cu mici detalii, argeşeanca Medeea se află din nou la braţul fotbalistului. Încredere între îndrăgostiţi pare să existe din plin, mai ales atunci când Florin o lăsă pe Medeea să-i conducă noul bolid, un Porsche Cayenne de toată frumuseţea pe care bruneta îl conduce deseori.

Sunt împreună de când erau copii!

Dragostea dintre cei doi s-a înfiripat demult, la o vârstă mult mai fragedă. Cei doi au fost împreună, dar se pare că micile copilării i-au despărţit pentru ca, peste ceva timp, să revină la sentimente mult mai puternice şi mult mai serioase iar acum, tinerii frumoşi îşi trăiesc povestea de dragoste. Cei doi obişnuiesc să-şi petreacă vacantele împreună, atât la noi cât şi peste hotare. Şi pentru a-şi demonstra dragostea pe care i-o poartă fotbalistului, bruneta postează deseori poze cu cei doi şi obişnuieşte să îi facă şi o declaraţie de dragoste lui Florin în dreptul pozei #soulmatesneverdie (sufletele pereche nu mor niciodată) dar și cu buchetele de flori cu care Florin o răsfață în permanență. Vorbind despre un cuplu format dintr-un tânăr fotbalist de succes şi o frumoasă piteşteancă este clar că au avut de trecut peste multe „incidente“, însă, e evident pentru toată lumea că cei doi chiar se iubesc şi se pare că pentru amândoi se anunţă un viitor frumos!

Cât de frumoasă este Medeea!

Așa cum se poate observa din imaginile obținute de CANCANARGESEAN.RO, Medeea Turcescu este o adevărată bombă-sexy. Bruneta superbă care i-a înmuiat genunchii ”căpitanului” lui Gigi Becali este mega-îndrăgostită de fotbalist, alături de care petrece majoritatea timpului liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *