web analytics

”REGELE YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA, UMILIT ÎN PUBLIC DIN CAUZA UNEI AMANTE: ”I-A DAT DOUĂ PALME ȘI L-A SCUIPAT!”

Sărbătorile nu ies chiar întotdeauna perfect! Mai ales pentru cei care nu se feresc, în mod special, de pericole. Este și cazul lui Dani Mocanu, cunoscutul manelist supranumit ”Regele Youtube-ului”. Ce s-a întâmplat cu artistul în acea perioadă în care oamenii ar trebui să devină mai buni? Ar fi fost umilit în public, de un coleg de breaslă, din cauza unei femei. ”I-a dat două palme și l-a scuipat!”, susțin sursele Cancan. 

”S-a întâmplat între Crăciun și Revelion, într-un local din Poiana Brașov.” Așa și-a început dezvăluirea un martor la disputa din lumea grea a maneliștilor. Dani Mocanu și Miraj, fratele unei alte celebrități, Tzanca Uraganu, au avut ceva de împărțit, de față cu mai mulți oameni așezați la mese pentru a gusta ceva și a soarbe un păhărel. Miraj ar fi fost capul răutăților.

Un episod halucinant

Cei doi, între care au mai ieșit scântei în urmă cu ceva timp, tot într-un restaurant, dar în Marea Britanie, s-ar fi încins în localul din Poiană, fără ”preludiu”. Precum taurul peste toreador, la corrida… Așa s-ar fi năpustit Miraj asupra lui Dani Mocanu, atunci când l-a văzut. După tirul verbal, fratele lui Tzanca Uraganu ar fi făcut-o pe ”chelnerul” și i-ar fi servit, rapid, două palme, apoi i-ar trimis și un scuipat direct între ochi! Dani Mocanu ar fi rămas perplex, fără reacție! Scandalul a fost imediat înăbușit de cei prezenți în restaurant, amici ai celor două tabere.

Motivul „meciului” Dani Mocanu – Miraj: o femeie!

O tânără frumoasă foc ar fi fost mărul discordiei dintre cei doi. Aceasta s-ar afla în anturajul lui Miraj, ba chiar ar fi una dintre iubitele lui, iar Dani Mocanu ar fi îndrăznit să o ”agațe” pe Facebook. ”Miraj a aflat și a înnebunit. Știa că Dani este afemeiat, mai mult, insistent în ceea ce-și propune. Așa că nu i-a picat bine că femeia lui ar putea ajunge în patul lui Dani Mocanu. Este și de o gelozie rară.

Plus că între cei doi relațiile nu sunt deloc bune. Au mai avut ei o ceartă… La Londra parcă… Oricum, într-un restaurant din Marea Britanie”, au povestit sursele citate.

Dani Mocanu, dispută în direct: ”A vrut să mă prostituez pentru el!”

Dani Mocanu a fost ținta unor acuzații dure, lansate de o tânără care i-a fost în anturaj. S-a întâmplat în finalul anului trecut, în direct la emisiunea Mirelei Vaida. Bianca Niculai a povestit că Dani i-a cerut să se prostitueze pentru el, când tânăra a împlinit 18 ani. Mai mult, fata a spus că ar fi terorizată de manelist. Blondina a povestit că a avut o relaţie cu Dani de la 15 ani şi jumătate. Ea a și apărut în câteva dintre videoclipurile lui Dani Mocanu.

„Am fost cu el de la 15 ani jumate. Nu am locuit împreună, dar plecam cu el la evenimente. La un moment dat am şi dansat la evenimente. El s-a purtat OK la început, dar la sfârşitul relaţiei eu urma să fac 18 ani şi îmi spunea direct că vrea să mă prostituez pentru el. Credeam că glumeşte la început. El mai făcea asta şi cu alte fete”, a spus Bianca. 

Dani Mocanu a intervenit telefonic. ”Dacă are atâtea dovezi că am făcut și am dres, de ce vine la TV, să se ducă la Poliție”, a spus sec manelistul. Care a completat: ”Nu am avut nicio relație, m-am culcat de două ori cu ea, atât!” „De ce mă acuză de aceleaşi prostii din nou după un an şi jumătate? Ea nu a avut nicio relaţie cu mine şi nu am ameninţat-o că postez vreun filmuleţ”, a încheiat Dani Mocanu.

Dani Mocanu, detronat de Bogdan de la Ploiești

Dani Mocanu nu mai este pe locul 1 în trendingul de pe Youtube. Cunoscut cu numele de scenă Bogdan de la Ploiești, acesta este cel mai urmărit artist de muzică de petreceri de pe cunoscutul canal. El a dat lovitura în final de an, după ce a și parodiat unele melodii, precum ale lui Ruby, ”Stinge lumina”, și a Sylviei, ”Chiar dacă ai plecat”. 

Cântărețul a păstrat versurile celor două piese, doar că le-a dat ritm de manea, spre deliciul fanilor săi, care l-au ascultat în neștire. Tocmai de aceea, Bogdan a ajuns să-l întreacă pe vestitul Dani Mocanu. ”Locul 1 România, un început de an mai frumos decât credeam! Vă iubesc și vă mulțumesc din suflet! La mulți ani 2020!”, este mesajul pe care Bogdan l-a postat chiar în prima zi a noului an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *