web analytics

Imaginile care o vor scoate din minţi pe fosta soţie a lui Gabi Enache! Acuzat că îşi neglijează copilul, fotbalistul îi face toate poftele actualei neveste

Incredibil, dar adevărat! Acuzat de fosta soţie, Mădălina, că îşi neglijează fiica, Gabi Enache (29 de ani) se ţine de aroganţe. Celebrul fotbalist îi face toate poftele Lenei, actuala sa nevastă. 

În timp ce Mădălina Enache tună şi fulegeră pe reţelele de socializare, afirmând că fundaşul Astrei Giurgiu a lăsat-o „fără niciun ajutor financiar pentru copil”, acesta are grijă să-i satisfacă orice moft Lenei, partenera sa de viaţă.  

De exemplu, în urmă cu doar câteva zile, Gabi Enache a dus-o pe soţia sa într-un mall din Capitală. Femeie hotărâtă, focoasa Lena a dorit să meargă direct într-un magazin în care se comercializau bijuterii. Fără să obiecteze, fotbalistul i-a făcut pe plac superbei sale neveste.

Pentru mai bine de 20 de minute, Lena s-a uitat cu atenţie la obiectele  preţioase scoase la vânzare. Efortul blondinei nu a fost în zadar. În cele din urmă, aceasta a găsit câteva podoabe care să îi placă. Astfel, soţia lui Gabi Enache a plecat fericită din magazinul respectiv. Mulţumită de faptul că bărbatul ei i-a făcut pe plac, ea l-a luat de mână pe acesta.

De când a divorţat de Mădălina, Gabi Enache a avut numeroase conflicte cu aceasta. În trecut, fotbalistul a acuzat-o pe aceasta că se foloseşte de fiica lor, Anais, pentru a obţine bani de la el.

„Am ajuns într-un moment în care copilul a ajuns o afacere! Asociază întotdeauna copilul cu banii”, a declarat, la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Star Matinal”, Gabi Enache.  

Fundaşul Astrei Giurgiu a susţinut mereu că îşi face datoria de tată: „Lună de lună, am îndeplinit tot ceea ce trebuie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *