web analytics

Percheziții la Dani Mocanu.Cântărețul ar fi amenințat cu cuțitul un tânăr într-un club din Târgu Mureș – SURSE Mai mulți jurnaliști au fost agresati la fata locului

Polițiștii din Mureș efectuează, joi dimineața, o percheziție în Argeș, la locuința celebrului cântăreț Dani Mocanu, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase, au declarat surse din anchetă pentru ziarul Libertatea. Se pare că mai multe persoane apropiate manelistului au intrat în conflict cu mai mulţi jurnalişti prezenţi la locul evenimentului. Poliţiştii au aplanat conflictul. 

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitoare la modul în care două persoane care se aflau în zona unui imobil din localitatea Ștefănești, la care se desfășura o activitate de percheziție domiciliară, ce au manifestat acte de agresiune față de doi jurnaliști prezenți pe drumul public, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 28 iulie a.c., luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, care se aflau la un imobil de pe raza localității Ștefănești, județul Argeș, au intervenit ca urmare a faptului că două persoane, care se aflau în afara curții imobilului la care se desfășura activitatea de percheziție, au devenit agresive față de alte două persoane – jurnaliști, aflați pe o stradă adiacentă.

Conflictul a fost aplanat fără a fi necesară utilizarea forței și fără să existe persoane rănite.

Ca urmare a celor stabilite în urma verificărilor, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, ca urmare a adresării de cuvinte și expresii jignitoare, față de doi bărbați, de 28 și de 32 de ani, din Ștefănești”, transmit reprezentanţii.

Polițiștii din Mureș au descins la locuința lui Daniel Mocanu din Ștefănești, manelistul fiind acuzat că a amenințat un tânăr cu cuțitul într-un club din Târgu Mureș. Incidentul a avut loc la începutul lunii iulie, însă polițiștii s-au autosesizat după ce momentul a fost publicat pe rețelele de socializare de către cântăreț.

Se fac cercetări „într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase”, au declarat surse din anchetă pentru ziarul Libertatea.

Dani Mocanu nu a oferit, până acum o reacție pe paginile sale de socializere legate de acest incident. De asemenea, videoclipul pentru care este vizat de percheziții a fost șters de pe TikTok.

Dani Mocanu a fost implicat într-un alt dosar, după ce a lansat o melodie considerată sexistă, instigând la violență asupra femeilor. „Dacă nu aveam niște avocați bine documentați, azi mă aflam în închisoare, ținând cont de faptul că primisem deja șase luni de închisoare”, a spus cântărețul recent într-o emisiune la Antena Stars.

În 2017, Mocanu a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița, fiind învinuit de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *