web analytics

Nunta anului din Argeș vine din familia Lazăr! Artiști de zeci de mii de euro au întreținut atmosfera!

Loredana – 12.000€
Prestige Orchestra – 11.000€
Vali Vijelie – 10.000€
Marcel Pavel – 5.000€
Mihai Morar – 3.000€

Nuntă la cel mai înalt nivel în acest weekend! Palatul Snagov, cel mai luxos restaurant de evenimente al țării, Mihai Morar prezentator, Loredana, Vali Vijelie, Marcel Pavel și Prestige Orchestra responsabili cu voia buna și cu asta am spus tot. Toate Ingredientele pentru o nunta într-adevăr remarcabilă au fost atinse. Daniel Lazăr, fiul celebrului om de afaceri Dan Lazăr, a spus da in acest weekend pentru toată viața. Nunta a fost una de basm, iar mireasa a fost superbă. Cea care l-a convins sa renunțe la burlăcie este Anca Lincă, o tânăra cu adevărat frumoasa. Cei doi și-au unit destinele într-un decor mirific, înconjuraţi de mii de flori. Alături de familie și prieteni, nunta celor doi a fost una superbă si plină de bun gust. Mireasa a fost condusă la altar si a purtat o rochița alba, strânsa pe corp, care i-a pus trupul perfect în evidență. Nici invitații și familiile celor doi nu s-au lăsat mai prejos, cu totii purtând ținute de gală. Toată lumea buna din Argeș și nu numai a fost prezentă la acest eveniment! 

Daniel Lazăr – afacerist de succes!

Familia Lazăr nu mai are nevoie de nicio prezentare, cei 3 frati afaceriști fiind foarte apreciați pentru afacerile pe care le conduc. Cunoscut ca un băiat muncitor si liniștit pe meleagurile argeşene şi nu numai, Daniel Lazăr a făcut mereu furori printre domnişoare cu aspectul, stilul, dar şi bijuteriile pe care le conduce, nici mai mult, nici mai puțin de două Bentleyuri, și nu sunt singurele, dar pe care tânărul le merită din plin, de dimineața până seara putând fi găsit la locul de muncă.

Cine este Anca, tânăra care i-a furat inima lui Daniel?


Anca Lazăr, soția lui Daniel, este fără doar și poate de o frumusețe răpitoare. Cu o activitate social slabă în publicul piteştean până să-l întâlnească pe Dani, Anca nefiind din Pitești, aceasta s-a făcut remarcată adesea în Capitală. Anca este cu siguranță una dintre cele mai frumoase soții de om de afaceri. Tânăra este din Vâlcea, este medic stomatolog și a fost întotdeauna admirată pentru felul în care arată. Stilul fin, mereu în pas cu moda, hainele alese cu gust si corpul perfect au făcut-o să fie mereu în central atenţiei. Ştie întotdeauna să-şi pună în evidenţă frumusețea prin pozele de pe site-urile de socializare care îţi fură imediat atenţia, atenţie care i-a fost furată şi lui Dani, definitiv! De menționat este faptul ca cei doi au devenit deja parinti. 

Felicitări!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *