web analytics

Omul de afaceri Sorin Dumitru se pregăteşte sa devină bunic!

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulţi copii ai oamenilor de afaceri din Argeş se pun la casa lor, aşa cum zice vorba din popor. De data aceasta a venit rândul Luanei Dumitru, fata omului de afaceri argeşean Sorin Dumitru!

  • Tânără, frumoasă, mereu in pas cu moda şi întotdeauna discretă, Luana a fost întotdeauna dintre cele mai râvnite domnişoare din Argeş şi nu numai. Asta până acum, pentru că din această lună, Luana poate fi râvnită în continuare, însă, cu siguranţă admiratorii nu mai au nici o şansă să i câştige inima. Luana a devenit doamna Trucă şi şi a unit destinele cu cel cu care trăieste o poveste de dragoste de aproximativ doi ani. Luana Dumitru s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Alexandru Trucă, un tânăr cunoscut în judeţul nostru drept un băiat foarte simpatic, prietenos, pasionat de călătorii exotice şi cu o carieră strălucită în faţă, Alexandru fiindîncă de pe acum un antreprenor de succes. După o relaţie de dragoste frumoasă, cei doi au ales să spună ,,DA“ în faţa ofiţerului stării civile, deocamdată. Aceştia au preferat sa facă încheierea căsătoriei în Poiana Braşov, într un décor de poveste, în incinta unui hotel renumit. Ţinutele au fost pe măsura evenimentului şi, ca la orice cununie, s-a făcut remarcată viitoarea mireasă, care a purtat o rochiţă lungă, roşie şi a avut alături de ea cel mai frumos accesoriu pentru o femeie, o burtică superbă de gravidă. Nici ginerele şi părinţii nu s-au lăsat mai prejos! Îmbrăcaţi la ,,patru ace“, împreună cu familia şi cu prietenii acestora şi mai emoţionaţi ca niciodată, tinerii însurăţei au avut parte de o cununie ca în poveşti, cu un meniu special, bucate alese şi ţinute de gală. Evenimentul a avut o ca invitată specială pe una dintre cele mai mari artiste din ţară si probabil cea mai bună voce feminină, Andra, pe soţul acesteia, prezentatorul Cătălin Măruţă,dar şi pe bunul prieten al ginerelui, cunoscutul Randi, piteştean de fel, cel care a avut grijă să întreţină atmosfera pe toată durata evenimentului!
  • Luana a atras atenţia tuturor, atât prin ţinuta aleasă, prin frumuseţea răpitoare, dar mai ales prin felul în care a ales să şi marcheze sarcina, semn că aceasta este nerăbdătoare să devină mămică! Familia Dumitru este extrem de cunoscută în judeţul nostru, atât pentru afacerile pe care le conduc, firma Comesad, dar şi datorită pasiunii pentru sport, deţinând o sală cunoscută de fitness şi organizând unul dintre cele mai cunoscute turnee de tenis din Argeş, Comesad BCR Open . Bineînţeles că şi cununia celor doi îndrăgostiţi a fost deosebită, plină de bun gust şi cu invitaţi pe măsură, toată lumea bună a Argeşului şi nu numai, petrecând alături de Luana şi Alex, cum îi ştiu prietenii. Felicitări tineril

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *