Miss Bikini România face furori pe rețelele de socializare! Este extrem de sexy!

Piteșteanca Bianca Elena Călian este frumoasa de pica și aduna sute de likeuri la o postare in mediul online. Tanara vine din Pitesti, are un corp perfect și o cariera de model de invidiat. Aceasta alege ținute extrem de sexy, fiind foarte atentă la tot ceea ce poartă.  In rochii mulate, costume de baie sau chiar simple selfie-uri, Bianca face furori pe rețele de socializare. Și este și normal… Cu toate astea, tânăra preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, fiind implicată în momentul de față într-o relație necunoscuta încă urmăritorilor ei. Chiar dacă nu si-a postat jumătatea pe rețelele de socializare, Bianca pare ca este îndrăgostită până peste cap de alesul inimii sale.

Anul trecut aceasta a reușit să se impună în lumea modellingului, chiar dacă cei din jur i-au zis că nu se poate. Bianca  a câștigat primul ei titlu de Miss în cadrul unui concurs național ce a avut loc la Bușteni. Faptul că a câștigat titlul de Miss Bikini România a ambiționat-o și mai mult pe frumoasa argeșeancă! Tânăra a venit și cu un sfat pentru fetele  care își doresc sa intre în această lume: 

„Aceasta este o industrie foarte frumoasă,  dar care cere multe sacrificii și o perfecționare constantă, însă si satisfacția este pe masura. În zilele noastre este foarte ușor sa fii o femeie frumoasă, iar România este recunoscuta pentru frumusețea femeilor, ceea ce contează cu adevărat este ce ai în cap și cât de puternică ești. Cele mai cunoscute femei din istorie poate ca nu erau cele mai frumoase, însă erau niște femei puternice și extrem de inteligente, iar acest lucru le făcea sa fie perfecte în ochii privitorului. Este foarte ușor sa renunți, mai ales când ești descurajat de persoanele din jur. Ideal este să dai tot ce poți și să muncești din greu pentru ceea ce crezi și ceea ce iubești, chiar dacă lumea iti spune sa te oprești!” a declarat Bianca pentru publicația noastră in urma câștigarii titlului de Miss Bikini România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *