Florin Tănase și iubita sa, tratați regește la un restaurant de lux din Capitală! Cine le-a ținut companie celor doi

Când vine vorba de răsfăț și voie bună, Florin Tănase îi pune lumea la picioare iubitei sale. Celebrul fotbalist și partenera sa, tratați regește la un restaurant de lux din Capitală! Cine le-a ținut companie celor doi? Imagini de senzație surprinse de către paparazzii.

Florin Tănase cu siguranță nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți fotbaliști din România. Și când nu este pe teren, jucătorul petrece timp de calitate alături de iubita sa și o răsfață ca la carte. Medeea, iubita fotbalistului, este o piteșteanca superba. În plină zi, Tănase a fost surprins de către paparazzii alături de frumoasa sa parteneră, la un restaurant de lux din Capitală.

Florin Tănase și frumoasa sa iubită au fost tratați regește la un restaurant de fiță din București

După câte puteți observa și în imagini, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, dar mai ales, au parte de o companie pe cinste. Cin’ să fie, cin’ să fie, dacă nu Ionuț Luțu, șoferul celebrului Gigi Becali. Cum soarele stă sus pe cer, iar primăvara se face tot mai mult simțită, cei trei au ieșit la un restaurant de ultimă fiță din București, pentru a lua prânzul împreună.

Ionuț Luțu le-a ținut companie îndrăgostiților

Cei trei s-au delectat cu cea mai gustoasă mâncare și au petrecut timp de calitate împreună. La un moment dat, iubita lui Tănase s-a ridicat pentru a plimba cățelul, moment în care celebrul jucător de la Steaua și șoferul latifundiarului din Pipera și-au continuat discuțiile.

Îmbrăcați lejer, sport, Florin Tănase, iubita sa și Luțu stau la discuții și se amuză copios, semn că îi leagă multe amintiri frumoase împreună. Unde mai puneți că au fost tratați regește de către ospătari? Angajații au venit de fiecare dată la masa celebrului fotablist și au avut grijă să nu-i lipsească nimic. Cât despre preparatele pe care le-au comandat, numai unul și unul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *