web analytics

Mihai Georgescu, primarul de la Călinești, are planuri mari pentru comuna sa!

Mihai Georgescu, primarul comunei Călinești, își dorește să facă lucrui bune pentru consătenii săi. În acest sens edilul se ocupă de atragerea cât mai multor fonduri europene. Din fericire, pandemia nu le-a dat mari bătăi de cap, iar bugetul se prezintă bine în acest an. 

“Din fericire cu bugetul stăm bine anul acesta și ne aflăm în grafic cu lucrările.  Pe partea de dezvoltare, la infrastructură avem drumuri și țin să menționez faptul că am depus proiecte pe canzalizare, pe gaze și suntem în procedura de asfaltare a șase km. Este un lucru important pentru cetățeni. Am mai multe proiecte pe fonduri europene și ne dorim prin intermediul acestora să punem comuna noastră cât mai sus în țară.” 

De menționat este de că edilul își dorește ca cetățenii să aibă parte și de o comuna în care ecologizarea să pună bazele unui mediu curat și sănătos. În vara a fost organizată o acțiune de ecologizare la care au participat aproximativ 300 de cadre didactice și elevi de la școlile Călinești, Vrănești, Urlucea și Valea Corbului. Alături de aceștia au participat consilierii locali din partidele PSD, PER și USR și întregul aparat al Primăriei, colectând peste 500 saci de gunoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *