web analytics

Dorel Dragu, primarul comunei Recea, lupta pentru binele comunei: ,,Sper să am parte de cât mai mult ajutor din partea Consiliului Județean”

Dorel Dragu, primarul comunei Recea resimte din plin efectele pandemiei asupra localității sale. Edilul are nevoi multe, dar bani puțini. Acesta speră ca prin atragerea de fonduri europene și sprijinul Consiliulului Județean să realizeze mai multe proiecte importante anul aceasta. 

„Principalele investii ale acestui an sunt legate de relocarea apei și de iluminatul public din Recea – Oroteru și Recea – Deagu de Jos. Acestea sunt prioritățiile pentru mine și colegii mei pentru că ne dorim ca în zilele noastre, locuitorii sa aiba parte de condiții de trai decente. La nivel economic este destul de greu, trecem prin perioada aceasta a pandemiei și atunci și costurile sunt mai mari. Acum nu prea văd soluții de ieșire din această situație, dar sperăm totuși sa fie bine. Sper să am parte de cât mai mult ajutor din partea Consiliului Județean și să sa prind proiecte pe fonduri europene. Din punct de vedere al infrastructurii suntem ok, dar știti ca întodeauna este loc de mai bine. Ar mai fi nevoie de un asfalt, de canalizare,dar nu sunt bani. Relația mea cu cetățenii din comuna Recea este una deschisă și ne întelegem bine. Dânșii vin și îmi spun ce cerințe au, iar noi încercăm să rezolvăm cât mai multe dintre acestea. Le transmit pe această cale să aiba răbdare și încredere pentru că împreună vom încerca să realizăm cât mai multe pentru comuna Recea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *