web analytics

MANELISTUL A SCÂRBIT TOT ONLINE-UL CU UN VIDEO CIUDAT-SEXUAL. DANI MOCANU S-A FILMAT FĂCÂND… PE IUBITA LUI!

Dani Mocanu a scârbit tot online-ul cu un video ciudat-sexual. Imaginile care circula pe internet sunt absolut grotești și cu greu pot fi vizionate. Pe scurt, manelistul interlop s-a filmat făcând… pe iubita lui, o tânără cunoscută în lumea muzicii de petrecere. Atenție, urmează imagini interzise minorilor și care nu fac deloc cinste celor doi protagoniști.

Dani Mocanu este un manelist cunoscut în branșă, piesele sale ajungând, invariabil, pe primele locuri în trendingurile YouTube. Faima și banii par să-i fi luat, însă, mințile artistului, care a ajuns să umilească femeile nu doar în melodiile pe care le compune, ci și în viața reală.

Ultima victimă a cântărețului este nimeni alta decât iubita lui, deloc străină de domeniul unde el activează, fiind o dansatoare apreciată și dorită de mulți.

În video apare Dani Mocanu, în picioare, în cabina de duș, alături de iubita lui, care, mai mult ca sigur, habar nu are că este înregistrată.

La un moment dat, manelistul începe să urineze, pur și simplu, pe tânără, care nu pare deloc deranjată, ba din contră.

Iubita lui Dani Mocanu, trecut tumultuos

Video-ul are câteva secunde, dar a fost suficient să-i oripileze pe cei care l-au vizionat. Sursele noastre susțin, însă, că tânăra are un trecut tumultuos, nefiind deloc ușă de biserică.

Acuzat pentru incitare de ură împotriva femeilor

În anul 2019, Dani Mocanu a lansat o piesă prin care incita la ură împotriva femeilor și le denigra pe reprezentantele sexului frumos. Apoi, a fost dat în judecată. În aprilie artistul a aflat și pedeapsa definitivă pe care a primit-o din partea magistraților.

Manelistului interlop i-a fost confiscată suma de 34.136 dolari. De asemenea, platforma Youtube a trebuit să-i retragă videoclipul, precum și celelalte filmulețe asemănătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *