web analytics

FIUL UNUI CUNOSCUT MILIONAR DIN ARGEȘ, IONUȚ LAZĂR, S-A CĂSĂTORIT CU O PREZENTATOARE SUPERBĂ!

Se pare că a venit şi rândul lui Ionuţ Lazăr, băiatul cel mare al omului de afaceri argeşean, Benone Lazăr, să-şi găsească liniştea în viaţa personală. Cunoscut ca un adevărat Don Juan pe meleagurile argeşene şi nu numai, Ionuţ Lazăr a facut mereu furori printre domnişoare cu aspectul, stilul, dar şi bijuteriile pe care le conduce.

De curând, însă, acesta s-a hotărât să se liniştească şi nici nu este greu să ne dăm seama de ce, Simona Petrescu, tânăra care îi este iubită, este de o frumuseţe răpitoare! Dacă până acum ne obişnuisem cu el singur, dar văzut adesea cu diferite domnişoare, în acest caz lucrurile au fost mult mai serioase încă de la început, iar un semn că este mult mai mult decât o fată draguţă care apare la braţul lui, este faptul că pe pagina personală Ionut a postat poze împreună cu Simona încă de la începutul relației. Acum cei doi au făcut cununia civilă, in acest Weekend, la cel mai cunoscut restaurant de nunți din Arges. Simona Petrescu este prezentatoare la Realiatea Plus și este de o frumusețe răpitoare.

După o relaţie de dragoste frumoasă, cei doi au ales să spună ,,DA“ în faţa ofiţerului stării civile. Ionut și Simona și-au unit destinele intr-o atmosfera de vis, la cel mai cunoscut local de nunți al Piteștiului! Ţinutele au fost pe măsura evenimentului şi, ca la orice nunta, s-a făcut remarcată mireasa. Îmbrăcată într-o rochița alba superbă, mireasa a fost o prezență extrem de fină și foarte frumaosă. Nici ginerele nu s-a lăsat mai prejos, Ionuț alegând costum tot culoarea alb. Ambii miri au impresionat prin eleganță și vestimentația pe care au ales-o. Lume distinsă, mâncăruri alese și băuturi scumpe, muzică bună… Acestea au fost “ingredientele” cu care Ionut Lazăr și proaspăta lui soție și-au “răsfățat” invitații.

Tanarul este fiul lui Benone Lazar, cunoscut si dupa porecla „Gadaffi de Curtea de Arges”.
Asta pentru ca, asa cum libianul a cumparat Juventus pentru a-i oferi fiului său o echipa în care sa fie titular – și ce echipă! – și Benone a devenit patronul gruparii de fotbal FC International Curtea de Arges, unde si-a facut cei doi baieti – Ionut si Catalin – fotbalisti. Dupa cum era de asteptat, nu avea sa fie o mutare tocmai inspirata. Si, astfel, cei doi frati din Pitesti au preferat sa se retraga din fotbal pentru a deveni afaceristi de succes alaturi de tatal lor. Se pare ca lucrurile merg destul de bine pentru ca acestia au o afacere cu tiruri, care nu este extinsa doar la nivel national, ci si international. Fratii Lazar, Ionut si Catalin, au avut mereu mare lipici la fete. Cei doi sunt pasionati de masini scumpe, care atrag foarte usor privirile domnisoarelor. Tatal lor, Benone Lazar nu își lasă băieții la greu, cumpărându-le acestora doua autoturisme de lux care s-au ridicat la suma de 500.000 de euro. De precizat este că Benone Lazar are o avere uriașă iar Ionuț are, printre altele și un autoturism marca Ferrari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *