web analytics

DANI MOCANU A FOST „PEDEPSIT” SĂ MUNCEASCĂ LA DSP ARGEȘ. MANELISTUL CONDAMNAT LA 9 LUNI DE ÎNCHISOARE, DUPĂ CE A CONDUS FĂRĂ PERMIS

Dani Mocanu a fost condamnat de o instanță la 9 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins conducând mașina fără permis de trei ori în aceeași zi. Fapta a fost comisă anul trecut.

Manelistul va trebui să presteze muncă în folosul comunității timp de 90 de zile la Direcția de Sănătate Publică Argeș sau la Primăria Municipiului Pitești.

Mai mult decât atât, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, Dani Mocanu va trebui să se prezinte la Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Argeș la termene prestabilite, să primească vizitele consilierului de probațiune, să comunice schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în decurs de 10 zile.

Incidentul de anul trecut

Vara trecută, pe 24.08.2020, manielistul a fost prins de poliție vara trecută conducând cu permisul suspendat prima dată la ora 04:00 dimineața, apoi la 16:00 și 16:44. Pentru prima ”abatere”, Mocanu a fost achitat, însă nu și pentru celalalte două.

Acum, artistul trebuie să „meargă pe vârful degetelor” și să nu mai comită și alte infracțiuni pentru că, în caz contrar, pedepsele se pot cumula, iar pedeapsa cu suspendare se poate transforma în închisoare cu executare.

Are la activ la alt proces

Totodată, Dani Mocanu are la activ și un alt proces. Manelistului se aduc acuzații de instigare la ură și violență împotriva femeii. Întreg procesul în care manelistul este implicat are legătură cu o melodie lansată în anul 2019, în al cărei videoclip bărbatul apare ținând o femeie în lesă. Astfel, instanța a decis ca manelistul să fie condamnat la închisoare cu executare timp de șase luni.

Vedeta contestă decizia judecătorilor: „Știi ce se întâmplă? Tocmai ăsta e motivul pentru care am ales să intrăm în direct și să dezbatem subiectul ăsta. Sunt de acord ca atunci când cineva încalcă legea să plătească, pentru că e normal, dacă nu ar exista lege, ar exista sălbăticie.

Dar nu mi se pare corect în cazul meu. Atunci când încalci legea, plătești, dar când creezi o opera muzicală, când ești artist și asta ți-a fost dat de la Dumnezeu să faci pentru că asta e menirea ta să-ți câștigi pâinea…”,  declara Dani Mocanu, la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *