web analytics

Cine sunt naşii micuţei Josephine. Smiley şi Gina Pistol s-au înrudit cu doi prosperi oameni de afaceri

Au prieteni în toată lumea mondenă, în televiziuni sau în muzică, însă Smiley şi Gina Pistol au ales doi oameni de suflet drept naşi pentru fiica lor. Aceştia sunt Diana şi Marcel Martinaş, care deţin compania timişoreană de distribuţie Blue Diamond Generation.

Încă se vorbește despre botezul pe care Smiley (37 de ani) și Gina Pistol (40 de ani) l-au organizat pentru fiica lor, micuța Josephine, în vârstă de 3 luni. Discretă, relaxată, fără cămăși la dungă sau rochii de seară, petrecerea a trecut testul bunului gust, iar invitații s-au simțit ca la un grătar cu prietenii. De altfel, chiar asta a și fost în meniu, de care s-a ocupat prietenul Ginei Pistol, Cătălin Scărlătescu, și echipa lui. „Nu doar pentru că ești prietenul meu. Însă vreau să îți mulțumesc pentru că am avut cele mai gustoase preparate la grătar. N-o spun numai eu, ci toți cei care au mâncat grătar. Băi, ce-i al lui este al lui”, a scris Gina pe Instagram.

Cine sunt și cu ce se ocupă Diana și Marcel Martinaș, nașii lui Josephine

Miercuri seara, Gina Pistol a publicat pe Instagram imagini de la cheful care a avut loc duminică, 20 iunie, într-un restaurant nou și puțin știut, din Paradisul Verde, Corbeanca. Pozele transmit voie bună, dar și emoție, iar prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” (Antena 1), acum în concediu de maternitate, ne-a făcut cunoștință și cu nașii. Părinții spirituali ai micuței Josephine sunt doi timișoreni înstăriți, a căror afacere este considerată unul din cele mai bune start-up-uri la nivel național.

Este vorba despre Diana Vitan și Marcel Martinaș, și ei părinți la rândul lor, care în 2013 au lansat compania de distribuție Blue Diamond Generation. Potrivit Renașterea.ro, afacerea a atins primul milion de euro ca cifră de afaceri și 10.000 de parteneri în toată țara, la doar un an de la lansarea pe piață. Compania distribuie, în sistem MLM (multi-level marketing), produse din categoria sănătate, îngrijire, terapie şi frumuseţe, produse pentru locuinţă. Cu un an înainte, în 2012, nașa lui Josephine inaugurează Diana Vitan – Consulting & Training, lansând pachete educaționale pe vânzări, public speaking, poziționare și dezvoltare personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *