web analytics

Dan Fătuloiu a devenit bunic!

Tânărul om de afaceri Alex Fătuloiu, fiu al nu mai pu in celebrului Dan Fătuloiu, fost șef al Poli iei Române, a devenit tatic ! Unicul fiu al fostului şef al Poliţiei Române, Dan Fătuloiu, a fost mult timp pe lista celor mai râvniţi burlaci din judeţ, însă, acesta a decis să îşi întemeieze o familie şi de curând a devenit tatic!

Cea care l-a convins pe omul de afaceri Alexandru Fătuloiu să renunţe la viaţa de burlac, cucerindu-i inima şi făcandu-l cu siguranţă cel mai fericit tătic, este Roxana, o frumoasă blondă, studentă la Medicină. Cei doi sunt de curând părinţii unei fetiţe superbă, perfect sănătoasă, cu care cei doi postează poze mai mult decât adorabile pe reţelele de socializare, pentru a împărtaşi fericirea lor cu prietenii.

Fiul chestorului Dan Fătuloiu şi-a cerut aleasa de soţie în preajma sărbătorilor de iarnă din 2017.

Cei doi şi-au spus „Da” în prezenţa părinţilor şi a prietenilor foarte apropiaţi. Toată ceremonia a fost ca în basme şi s-a desfăşurat în Topoloveni, la casa familiei Fătuloiu, în aer liber, foarte elegant şi plăcut. Naşii au fost doi oameni apropiaţi cuplului, Andrei şi Marilena Ogaru, veri ai lui Alexandru Fătuloiu.Petrecerea a fost una restrânsă, nunta urmând să aibă loc, cel mai probabil, în vara acestui an. La cununia civilă au fost prezenţi mulţi oameni cunoscuţi din viaţa publică a Argeşului, printre care şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, de altfel, prieten de-o viaţă cu chestorul Fătuloiu.

Alex Fătuloiu s-a lansat puternic în afaceri!

Alex Fătuloiu s-a lansat puternic, de câ iva ani, pe pia a constructiilor civile si industriale, specializându-se, mai ales, în ridicarea de blocuri de locuinte.Firma sa de constructii numără, în momentul de fată, câteva zeci bune de angajati, dar si câteva sute de apartamente construite, finisate si vândute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *