web analytics

Cununie și botez intr-una dintre cele mai cunoscute familii din Arges!

Familia Lazar este extrem de cunoscuta in județul nostru pentru afacerile pe care le conduc. In acest Weekend, Andrei Lazar, băiatul omului de afaceri Cristi Lazar, și-a unit destinele cu aleasa inimii sale, superba Roxana și cei doi și-au botezat și băiețelul. Intr-o atmosfera de vis, cu ținute de gala, alături de prieteni și familie, cei doi au hotarat sa facă atât cununia civilă cât și botezul in aceeași zi. Petrecerea a fost întreținută, printre altii, de cunoscuta Raluk, dar și de Adi de la Vâlcea. Invitații s-au distrat pana dimineața și s-au bucurat de bucate alese și muzica buna. 

Poveste de dragoste ca-n filme intre cei doi! Andrei trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără superbă, Roxana. Andrei și Roxana sunt de nedespărţit încă de când erau copii, trăind o poveste de dragoste foarte frumoasă. Pentru ca tabloul fericirii lor să fie unul complet, aceştia au devenit părinţi. Frumosul cuplu a fost binecuvântat de Dumnezeu cu un băiețel perfect sanatos.

Andrei și Roxana sunt împreună de când erau copii!

Cei doi sunt împreună de mult timp, trăind o frumoasă poveste de dragoste, o dragoste puternică, clădită pe parcursul anilor. Tineri şi frumoşi, aceştia au si crescut împreună. Deşi Roxana a fost studenta în Bucureşti(unde sunt foarte multe atracţii, mai ales ţinând cont de felul în care arată), iar Andrei si-a petrecut majoritatea timpului la Piteşti, mergând la birou, ajutând la afacerile familiei, iată ca cei doi și-au făcut timp pentru ei și au rămas împreuna. Încă o dovadă ca dragostea adevărata rezisă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *