web analytics

AM AFLAT ADEVĂRATUL MOTIV AL “RĂZBOIULUI” DINTRE BLONDĂ ȘI ȘATENĂ. CE AU DE ÎMPĂRȚIT, DE FAPT, SIMONA TRAȘCĂ ȘI DANSATOAREA ARGESEANCA DE LA “ROMÂNII AU TALENT”

În urmă cu câteva săptămâni, vă prezentam detalii uluitoare legate de mega-controversa care a ”rupt” brigada fetelor de oraș. Dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent” și Simona Trașcă au ajuns ”la cuțite” din cauza unui ”mascul alfa”. Astăzi, noi amănunte au ieșit la iveală, iar ”războiul” dintre blondină și șatenă pare să fie unul destul de vechi.

„În iarnă a fost doar o recidivă a dansatoarei”

DIN CÂTE SE PARE, CONFLICTUL DINTRE SIMONA TRAȘCĂ ȘI DENISA DESPA, DANSATOAREA CARE L-A ÎNNEBUNIT PE FLORIN CĂLINESCU LA „ROMÂNII AU TALENT”, A DEBUTAT ÎN VARA ANULUI TRECUT. POTRIVIT SURSEI CITATE, LA SCURT TIMP DUPĂ CE SIMONA TRAȘCĂ S-A DESPĂRȚIT DE FOSTUL IUBIT, BLONDINA AR FI AVUT PARTE DE O ”MEGA-SURPRIZĂ” DIN PARTEA ȘATENEI PE CARE O CONSIDERA CA O SORĂ. MAI EXACT, DENISA DESPA AR FI „ATENTAT” LA BĂRBATUL CU CARE SIMONA TRAȘCĂ TRĂISE O FRUMOASĂ POVESTE DE DRAGOSTE.

În oraș se zvonește că, la doar câteva zile de la «divorțul» Simonei Trașcă de fostul, dansatoarea a început asaltul asupra bărbatului. De cum a aflat că e liber, Despa s-a dat la el. A știut foarte bine ce face. Și cu toate că acesta se iubise cu prietena ei nu a ezitat să se afișeze alături de el prin oraș și să petreacă în câteva cluburi de manele, acolo unde Denisa l-ar fi zăpăcit cu mișcările senzuale. Atunci a început disputa, iar în iarnă a fost doar o recidivă a dansatoarei”, ne-a mărturisit o sursă din anturajul celor două.

Loredana Chivu & Denisa Despa, momente tensionate în club!

În vara anului trecut, CANCAN a intrat în posesia unor informații șocante legate de un moment controversat care s-a petrecut în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Mamaia și în prim-planul căruia se află două dintre prezențele sexy din showbiz-ul românesc, Denisa Despa și Loredana Chivu.

Potrivit unei surse, sexy-dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent” și „cea mai păcătoasă” asistentă TV au fost în centrul unei altercații. Totul s-ar fi petrecut în clubul Breeze din Mamaia. La un moment dat, o tânără care părea extrem de euforică s-ar fi împins în cele două dive. Din câte se pare, imediat după îmbrânceală, între cele trei fete a izbucnit un adevărat scandal. După ce și-au adresat mai multe replici acide, dansatoarea Denisa Despa, deranjată de gestul petrecăreței, ar fi reacționat violent și i-ar fi dat o palmă rivalei sale. 

,,Denisa a fost cea violentă, dar a fost calmată cu greu de Loredana. S-au înjurat și s-au bălăcărit. Totul a durat câteva minute. S-au potolit repede, că altfel cred că interveneau băieții de la pază”, ne-au povestit câțiva martori ai controversatului incident.

Florin Călinescu, uimit de mișcările Denisei Despa

În urmă cu aproape un an, Florin Călinescu a trecut prin momente… dificile. Actorul a fost nevoit să își pună ochelarii pentru a urmări cu atenție sporită prestația artistico-erotică a dansatoarei Denisa Despa.

Senzuala dansatoare a venit cu un număr de dans provocator. Îmbrăcată foarte sumar, Denisa a demonstrat că are un control fantastic al mușchilor, executând câteva mișcări de dans inclusiv cu sânii.

”Parcă ești de la circa 14… Gazați-o, culcați-o la pământ! Încătușați-o! Distrugeți-i viitorul! După ce că mai avem vreo două-trei în țară… Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat tot… Au mai rămas Zamolxe, Babele și ea! Scumpa mea, mă plictisesc aici: cu viori, cu dansatori, cu coruri, cu tot felul de echilibristice… Of, dacă te-ai sublima într-o sticluță mică, ca-n Aladdin, să frec puțin și să spui: Da, stăpâne! Sunt aici! Îndeplinește-mi orice dorință!… De-o lună am scris textul ăsta și n-aveam cui să i-l spun”, a comentat Florin Călinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *