web analytics
marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateCristi Tănase, iertat de soția gravidă! Declarație de dragoste de ziua lui!

Cristi Tănase, iertat de soția gravidă! Declarație de dragoste de ziua lui!

- Advertisement -

Într-o perioadă tumultoasă, Cristi Tănase, fostul fotbalist de la FCSB, a trecut prin episoade regretabile, dar a primit un dar neprețuit în ziua sa de naștere. Soția sa, Adina Maria, gravidă în ultimul trimestru al sarcinii, i-a oferit iertare și o nouă șansă în ciuda momentelor dificile din ultimele săptămâni. Tânăra a uitat de droguri și de beții și a făcut acest gest chiar de ziua de naștere a fostului fotbalist de la FCSB. Duminică, 18 februarie 2024, Cristi Tănase a împlinit 37 de ani.

Într-o serie de evenimente nefericite, Tănase a fost prins drogat la volan și a fost surprins în imagini tulburătoare cu un dinte lipsă și picături de sânge în jurul său. Cu toate acestea, Adina a decis să treacă peste aceste obstacole, confirmând că îl iubește și că își dorește să continue împreună.

Chiar dacă Tănase a recunoscut că a greșit, explicând că s-a îmbătat și a venit acasă târziu, fără un răspuns de la soție, gestul acesteia de a-l ierta și de a-l felicita cu “La mulți ani, soțul meu! Te iubim” pe rețelele de socializare pare să indice un nou început pentru cuplul aflat în pragul părinției.

Cu toate că au existat momente tensionate, această întorsătură pozitivă în relația lor vine într-un moment semnificativ, odată cu împlinirea a 37 de ani de către Cristi Tănase. Cu un viitor ca părinți în față, cei doi au confirmat că vor avea o fetiță, adăugând o notă de speranță și bucurie în această perioadă plină de provocări.

Cristi Tănase a reacționat în spațiul public după apariția imaginilor cu el pe preș, fără un dinte și cu picături de sânge în jur. Tănase a spus că s-a îmbătat și a ajuns târziu acasă, iar soția nu i-a dat drumul la ușă:

„Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea.

Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem…

Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția?”, a spus Cristi Tănase, citat de gsp.ro.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments